Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry Kantor

Polecane posty

Gość gość

Znacie jakieś dobre kantory internetowe? Ja znam jeden kantorinternetowy.pl Nie dość, że kurs jest dobry, to jeszcze można zarobić na ich Programach. Naprawdę dobry kantor.

Gość doraTe
Chyba każdy internetowy jest lepszą opcją niż stacjonarny? Sama mam konto w Amronet i bardzo podoba mi się jak działa. Dzięki szybkim transakcjom mam znacznie więcej czasu na inne obowiązki.

Gość waleri_prima
Amronet też ma program partnerski na którym można zyskać dodatkowe pieniądze:) Sama polubiłam wymianę walut przez Internet gdy pracowałam za granicą, dzięki Amronetowi taniej wysyłałam środki do Polski i w każdej chwili mogłam korzystnie przewalutować.

Gość gość
Jeśli chodzi o zaufany kantor, to ja zdecydowanie polecam http://kantoralex.pl/ . Bardzo uczciwy kantor, nigdy się na nich nie zawiodłem.

Gość Marinta
Ja sądzę, że oferta dostępna na https://ekantor.pl/ jest również bardzo atrakcyjna. Korzystne kursy, a do tego szybkie i terminowe transakcje. Myślę, że powinniście zapoznać się z ich ofertą.

Mój znajomy bardzo dużo podróżuje po świecie i bardzo często korzysta z tego: https://ekantor.pl/, nigdy nie miał żadnych problemów i z tego co mówi oni maja najlepsze przeliczenia kursów.

Gość Dystek
Pośród moich znajomych bardzo popularny jest ostatnio https://ekantor.pl/ :) W dodatku nie tylko daje możliwość wymiany waluty, ale także posiada przelicznik walutowy. Fajna sprawa.

Gość gość
Właście wróciłem z UK, podczas pobytu wymieniałem parę razy na Amronet.pl . To bardzo wygodne rozwiązanie.

Gość gość
Osobiście poleciłbym https://www.kantory-plus.pl - strona niedawno zaczęła zyskiwać renomę i jest coraz lepsza na rynku. Od 3 lat wyjeżdżam do Norwegii i korzystałem z osiedlowego kantoru (w centrum Wrocławia, przy placu Dominikańskim). Teraz przerzuciłem się na tę stronę i osobiście jestem zadowolony, ponieważ kursy są naprawdę o wiele korzystniejsze. Zresztą, można porównać :)

Gość gość
Na Amronet.pl warto poklikać, zawsze można wybrać najbardziej opłacalną opcję wymiany, konto bez zobowiązań.

Gość Czamara34
Hmm a może Gieldawalit.com? Kursy są znakomite i słyszałam, że solidnie realizują, w sensie szybko, obsługa zagranicznych kont itd.

Gość gość
Do najwygodniejszych i najtańszych bez głębszego zastanowienia zaliczam Pluskantor.pl

Gość Małg483
Pewniak- Amronet. Długo już istnieje na rynku, ma dobre opinie. Ja korzystam pół roku lub trochę dłużej. Konkurencyjny pod względem kursów, niezawodny.

Gość bogna1986
A ja nie muszę jeździć nigdzie:) Wymieniam po prostu na Gieldawalut.com, bezgotówkowo i taniej niż w najtańszym stacjonarnym.

Gość gość
Ja wolę kantor tradycyjny, korzystam z warszawskiego kantoru Alex http://kantoralex.pl/ Mają dobrą lokalizację w centrum na placu Grzybowskim, możliwość negocjacji kursu indywidualnego, zawsze jest tam miła obsługa, pasuje mi ten kantor od lat.

Gość gość
Nowe forum walutowe na Interii.pl . ,,KURS DOLARA DO ZŁOTEGO" w kategorii polityka. Chłopaki doradzą który kantor wybrać i jak walutą chandlować.

Gość sarkosy
To zależy gdzie mieszkacie, ale jeśli jeździecie A4, to w kilku miejscach macie kantory z sieci Kantor Plus. I u nich możecie trafić spread na poziomie 0,5 grosza. Tzn. taki jest normalnie dla euro, a zdarzało się nawet 0,3 grosza. I takie rzeczy stacjonarnie. Online spotykacie takie kursy?

Gość pawellp
Dla mnie nie ma znaczenie, gdzie mieszkam, czy gdzie w danym momencie przebywam. Przewalutowania robię zawsze przez Gieldawalut, bo mają bardzo dobry kurs, a poza tym ekspresowe przelewy za granicę w USD (z tego co się orientuje to we wszystkich innych walutach też). Nie wyobrażam sobie, żebym miał jeszcze korzystać ze stacjonarnych kantorów. Dla mnie to przeżytek.

Gość Giili
Mam konto na Amronet i to już od 2 lat i to właśnie tam wymieniam pieniądze. Nie robię tego zbyt często, więc zawsze sprawdzam, jaką ofertę mają inne e-kantory. Ale za każdym razem porównanie wychodzi na korzyść Amronet - bardzo dobra oferta, bezpieczna strona i szybka transakcja.

Gość oliga
Dla mnie najlepszy kantor to Pluskantor - wymiana tam jest dokonywana dosłownie w ciągu kilkunastu sekund. W dodatku kantor nie pobiera za to żadnej prowizji.

Gość gość
Parę dni temu sobie konto założyłam na pluskantor.pl, darmowa pierwsza wymiana już za mną- tak jak obiecują odbyła się bez spreadu walutowego. Innych kosztów również nie było. Oby kolejne choć wiadomo że już nie darmowe, były opłacalne i sprawne:) Przewalutowanie online to świetna rzecz, chciałabym przy tym pozostać i liczę na ten kantor właśnie.

Gość nerdal
Ja zazwyczaj jak już wymieniam to większość ilość pieniędzy i wtedy najlepiej lubie wymieniać na Gieldawalut, w opcji wymiany społecznościowej. Zawsze uda mi się ugrać ciut (lub nawet więcej) lepszą cenę niż kantorowa. A wymiana idzie szybko i sprawnie.

Gość willlas

Mi najbardziej odpowiada kantor Cent w  Opolu www.centkantor-opole.pl/ Obsługa na wysokim poziomie, szybko, sprawnie, bezpiecznie. Do tego dobre ceny i możliwość ich negocjowania.

Gość Julia_xX

Często podróżuję i korzystam z tego kantoru https://pomaranczarnia.pl , transakcje szybko przebiegają, a kursy mają korzystne. Nigdy się na nich nie zawiodłam. 

Z czystym sumieniem polecam Pomaranczarnie. Kumpel z roboty mi kiedyś polecił i faktycznie kursy mają mega dobre

Sprawdź sobie porównywarkę kantorów np. na kurencji.  Ja tam znalazłam LIDERWALUT.PL gdzie wymieniam do dziś.