Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 MMMaria

Naczynioruchowy przewlek艂y katar

Polecane posty

Go艣膰 MMMaria

Witam, mam 29lat od prawie 3 lat mecze si臋 z katarem. Po 艣lubie kupili艣my z m臋偶em mieszkanie kt贸re trzeba by艂o wyremontowa膰. Jak najwi臋cej si臋 da艂o pr贸bowali艣my wykona膰 w艂asnymi silami. Kiedy zacz膮艂 mnie m臋czy膰 katar posz艂am do lekarza pierwszego kontaktu. leczy艂 mnie na alergie i zatoki. chodzi艂am na na艣wietlania zatok. nie pomog艂o. potem by艂am u laryngologa ale nie wiele mi pom贸g艂 bo by艂am ju偶 w ci膮偶y i nie mog艂am przyjmowa膰 lek贸w. Po tym jak przesta艂am karmi膰 dziecko, uda艂am eis do alergologa. Leczy艂a mnie clatra, dymista do nosa, kaza艂a bra膰 tez rutinoskorbin i wit D. Pomog艂o ale katar wr贸cil po skonczeniu kuracji. Jeszcze mam wra偶enie ze tabletki Clatra i aerozol Dymista sprawi艂y ze przyty艂am :-( Du偶o czytam i moje objawy pasuja do NNN. Najgorzej jest z rana jak wstaje z 艂ozka zw艂aszcza teraz jesienia kiedy nie jest zbyt ciep艂o w mieszkaniu. ja musze miec naprawde ciep艂o zeby mnie katar nie meczyl. ale gdy mi jest za gor膮co tez dostaje kataru. wracajac jak wstane rano i dostaje kataru musze zuzyc min paczke chusteczek dopiro mi odpuszcza powoli. czesto mam zimne rece i jak dotkne zimna reka nosa odrazu sie katar pojawia, albo jak dotkne reka czegos zimnego, albo jak stane bez bucikow na zimnej pod艂odze. Od zapachow tez dostaje kataru, od dymu papierosowego i przy zmianie pozycji, jak sie klade na wieczor na lozku dostaje kataru,

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Dodam ze testy nie wykazaly u mnie alergi. Maria.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach