Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyzna chciałby czegoś takiego?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o grę wstępną, czy jeżeli jestem kobietą i zacznę faceta całować w usta, później w szyję, schodząc coraz niżej i niżej aż do lodzika on może być zadowolony czy wręcz przeciwnie? Z reguły tak robią faceci... Lubicie coś takiego czy wolicie od razu konkrety? Pytam, bo zawsze było tak konkretnie bez żadnego napięcia, najpierw buzi i później od razu lodzik. Tak, jestem niedoświadczona, stąd takie głupie pytanie, ale będę wdzięczna za każdą odpowiedź :)

Gość gość
Ja 20 lat, on 28 :) ale seks zaczęłam uprawiać z nim od pół roku raz na jakiś czas, a z poprzednim chłopakiem było tylko tak, że kilka razy zrobiłam mu loda, stąd moje słabe doświadczenie...

Gość gość
Mężczyźni pod względem pieszczot niczym się nie różnią od kobiet, tylko niewielu facetów zdaje sobie z tego sprawę, bo kobiety w 99% przypadków myślą że tylko pieszczoty penisa mogą nam dać przyjemność. Im dłużej będzie zwlekać z dotarciem do konkretu, tym większe napięcie seksualne wzbudzisz u faceta, a im większe napięcie, tym przyjemność zdecydowanie lepsza.

Gość on26lat
Wszystko zależy od sytuacji, nie ma utartych dróg postępowania :)

Gość gość
Pytanie beznadziejne jak dla mnie jest to oczywiste że człowiek uwielbia jak się buduje w nim napięcie. Ja uwielbiam takie pieszczoty mój facet również. Działaj! !

Gość gość
To zależy od danego mężczyzny, ale spróbuj. Wprowadzisz coś nowego, więc nie wiadomo jaka będzie reakcja. Dla mnie byłoby to fajne i seksowne. Pozdrawiam

Gość gość
Czyli może jednak nie pomyśli, że jestem jakaś dziwna :P dziękuję za odpowiedzi :) chcę być też stroną czynną i czymś go zaskoczyć, a nie tylko biernie czekać aż on coś zrobi i cały czas będzie mnie prowadził

Gość gość
Wypij jego nasienie pod koniec loda albo zwal sobie na jezyk aby widział jak Ci tryska na niego lub na twarz a będzie Cie nosił na rękach no chyba że juz to robiłas.

Gość gość
ja nie lubie, bo mnie nie podnieca jak mnie kobieta po klacie lize, ale lubie jak mnie dotyka, całuje w usta, obejmuje łapie za penisa przez spodnie i bez spodni, lapie za glowe i przytula do jej ciala żeby ja lizac. ogolnie mam duzy sprzet i lubie kobiety które po niedługiej chwili przechodzą do rzeczy i jest ostro. nie lubie lasek co trzeba pół godziny gry żeby się podniecila. bo albo ja podniecam albo nie. jeżeli chodzi o urozmaicenie to sa inne sposoby a nie gra wstepna

Gość gość
Gość 17:03 nie robiłam tego jeszcze, ale zaproponowałam mu to dwa razy, za pierwszym razem powiedział, że nie chce, bo to obrzydliwe według niego, więc nie naciskałam, później sam to zaproponował, że skoro mi zależy to mogę to zrobić, ale jakoś nie było okazji, bo zawsze zaczynaliśmy od loda, ale nigdy nim nie kończyliśmy... Gość 17:13 no rozumiem, mi akurat nie trzeba bardzo dużo czasu, aby mnie rozgrzał, a z tego co widzę to on tak samo jak Ty chyba woli konkrety... A możesz napisać co masz na myśli pisząc "inne sposoby niż gra wstępna"?

Gość gość
Ja wolę jak kobieta prowadzi, ale w inny sposób. To znaczy oddaje się stopniowo i powoli. A ja przewodzę.

Gość gość
Rozumiem :) ja właśnie wolę być uległa, ale myślałam, że może mu się to po prostu znudzić... ale jeżeli jest tak jak Ty mówisz to dla mnie jeszcze lepiej, bo nie będzie tak sztucznie tylko bardziej naturalnie

Gość gość
Pisałam już, że 20 i że wiem, że zadaję głupie pytanie, a co?

Gość gość
Oddaj mu się, każdy prawdziwy facet lubi uległe kobiety.

Gość gość
Zawsze oddaję mu się w całości, sama bardzo to lubię kiedy on prowadzi i robi że mną to na co ma ochotę :)

Gość gość
Autorko Moze masz ochote popisac na priv?

Gość gość
Gość 22:45 ok, podasz maila? Odezwę się :)

Gość gość
Ale jeżeli podasz mi maila to odezwę się dzisiaj dopiero przed 18tą :)

Gość gość
W naszym związku jest mąż na mnie napalony i on zaczyna od całowania w usta potem sowita minetka i seks. Ja odwzajemniam po wwtrysku w cipce biorę do ust i stawiam po czasie na baczność i wtedy robi analka po wcześniejszej lewatywie zrobionej przez męża. Widział podczas porodów jak ją wykonać bo zawsze jest również przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i zabezpiecza przed takim badaniem jak u tej dziewczyny. ...Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl

Gość gość
Gość 11:14 fajnie jak facet zaczyna, ale też ja chciałabym się trochę wykazać, niestety marne szanse żeby zrobić tak jak piszesz, bo mój po pierwszym wytrysku już nie ma ochoty na więcej... W ogóle robi się jakiś taki drażliwy na dotyk, więc wolę go już nie zaczepiać

Gość gość jarek
Jak twój facet nie chce to ja go mogę zastąpić

Gość gość
Ciekawa propozycja :P fakt faktem brakuje mi ostatnio seksu, ale chociażby z tego względu chciałabym go trochę zaskoczyć i zrobić coś dla niego

Gość gość
To jak kolego, mam się odezwać?

Gość gość
Jestem gosc22.45 Ty mialas mi podac bede zagladal I czekal