Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspaniała historia życia dziecka z gwałtu

Polecane posty

Gość gość
nie urządziłes tak swiata oczywiscie ale dzieki takim jak ty którzy przyjmusą najgorsze skuuu......wo jako norme i na wszystko sie godzą ten swiat tak wygląda,i jeszcze a co to są twoje podatki ? przy takim podejsciu ktoś powie dlaczego z moich podatków finansowane sa np teatry muzea nie chodze nie płace albo jestem pacyfistą z jakiej racji mam płacic

Gość gość
Rescator555 a gdzie jest napisane że rodziny lub kobieta bedą zmuszone do wychowywania "downów"gdzie jest taki projekt jakiegos przepisu lub ustawy ?a jeżeli chodzi o wypowiedz kaczyńskiego gdzie jest napisane ze rodzina lub kobieta bedzie musiała byc przy takim chorym dziecku do końca? tak jak robiąc skrobanke moze opuscic gabinet i zapomniec o wszystkim i dalej zyć jesli ma taki charakter i tak samo po porodzie moze swojego dziecka nie oglądac zajmą sie nim inni (dzisiaj tak sie dzieje )moze opuscic szpital zapomniec o wszystkim i zyc dalej

Gość gość
09:09 a kto mówi o samobójczej śmierci? Nie rozumiem ludzi, którzy deklarują, że wierzą w Boga, a zachowują się tak jakby śmierć była końcem wszystkiego. Gdybym była sparaliżowana, albo robiła w pampersy to modliłabym się o to, żeby szybciej zabrał mnie do siebie, a nie o to, żeby dał mi jeszcze powegetować. Ateiści demonizują śmierć, ale w ich przypadku jest to logiczne.

Gość gość
Masz racje ja też nie lubie piłki i ogólnie sportu ,nie chce płacic podatków na stadiony i inne durne wydarzenia ,ogólnie jestem spokojny nie wadze nikomu wieczorami nie wychodze z domu mam porządne zamki w drzwiach i psa obronnego wiec nie zgadzam sie na finansowanie policji z moich podatków bo mi nie potrzebna,na scianie wisi u mnie szabla (kupiłem na bazarku )co prawda podróba ale jest ,mam jeszcze szpadel i grabie wiec w razie konfliktu zbrojnego mam sie czym bronić dlatego tez nie zgadzam sie na finansowanie armii z moich podatków ,mam 28 lat duzo czasu spedzam przed internetem nie chodze w skupiska ludzkie tak jak pisałem sportów nie lubie i nie uprawiam wiec nie jestem narazony na choroby i urazy wiec z jakiej racji mam płacic podatki na słuzbe zdrowia

Gość gość
Życie na ziemi nigdy nie będzie "super". Mam na myśli nawet tych, którym się układa. Dla chrześcijan śmierć jest początkiem nowego, prawdziwego życia. Tutaj mamy się tylko przygotować. Wątpię, że u progu życia pomyślisz, że impreza dobiega końca, ale jesteś spokojny bo było "super". Staniesz przed pustką i ostatecznym końcem ( tak będzie Ci się wydawało ) i będziesz przerażony bo taka jest ludzka natura.

Gość gość
Nie zachorujesz bo siedzisz w domu? :D Myślisz, że wypadki zdarzają się tylko poza nim? Szkoda, że w latach 40 ubiegłego wieku ludzie nie wiedzieli, że do obrony przed niemcami wystarczą dobre drzwi, piesek, łopata i szpadelka z bazaru.

Gość gość
Nie ma ludzi, którzy nie mają problemów więc nie wciskaj kitu, że jest super. Każdy z nas będzie stary i nie powiedziałabym, że to takie świetne :D To Ty zakłamujesz rzeczywistość. Bóg istnieje i śmierć nie jest końcem. Nie dla wszystkich to dobrze.

Gość gość
Rescator555 człowieku idz do dobrego psychologa i przestań sie bać życia ,schowanie sie we własnej skorupie to najgorsze co moze byc ty chyba nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak masz mózg zlasowany , czytając twoje posty jest mi ciebie strasznie żal

Gość gość
13;30 masz jednak mózg wyprany ,żyj i daj żyć innym ,nie wierzysz w Boga to nie wierz ,wierz w co tam sobie chcesz bo w cos tam wierzysz w pieniadze internet ale nie zabijaj w imie swojej wiary

Gość gość
13: 36 Jeżeli to prawda to o co ci chodzi ze zabraknie ci kasy na zabezpieczenie przed niechcianą ciążą ? boisz sie odpowiedzalności ? uważasz ze lepsze jest zabijanie?

Gość gość
Ja jestem ciekawa czy ten pokręt umysłowy i jemu podobni potrafił by stanąc twarzą w twarz przed panią Ewą Błaszczyk przed Januszem Świtajem przed tymi wszystkimi sportowcami niepełnosprawnymi i powiedzieć im to co tu bredzi

Gość gość
Powaznie, to jakbym miala byc zgwalcona to chcialabym zeby mnie g****iciel zabil. Przezylam probe g****u rok temu i do dzisiaj boje sie isc do sklepu sama w nocy :( I co z tego ze kuutas dostal 3 lata....

Gość gość
Dziecka z g****u nie chcialabym znac...

Gość gość
14;37 a kto ci każe je znać? czy dziewczynka której ojciec był gwałcicielem też bedzie gwałcicielką?czy po II wojnie światowej był jakis wysyp morderców i gwałcicieli w Polsce a przecież urodziło sie masa dzieci których matki były zgwałcone przez niemców i rosjan ,urodzili sie i jesli mieli szczescie matki je pokochały i wychowały a jak nie były adoptowane lub spedziły dzieciństwo w domach dziecka i potem zyły uczyły sie pracowały zakładały rodziny lub nie miały tak jak im los przeznaczył

Gość gość
Rescator 555 klepiesz bzdury albo specjalnie jątrzysz ,bo nie ma przymusu wychowywania niechcianego dziecka dlatego jest mozliwosc zrzeczenia sie dziecka w szpitalu matka moze nawet dziecka nie ogladac jesli sobie tego nie życzy i nie ponosi żadnych konsekwencji ,po prostu zrzeka sie i koniec tak jak by wymazała z życiorysu

Gość gość
Napisałam, że nie dla wszystkich to dobrze bo oprócz nieba istnieje jeszcze piekło. Nie jestem typem, który lubi posyłać na dno piekła. Modlę się za bliskich ( ateistów także ) i za siebie. Każdy może się nawrócić. Wiara nie polega na klepaniu zdrowasiek. To chęć budowania relacji z Bogiem. Dla mnie starość ( jak i całe życie ) jest tylko etapem. Myślę, że Bóg wynagrodził nam wszelkie niedogodności i cierpienia dając nam nieśmiertelną duszę ( później mamy dostać również ciało ). Nie każdy problem da się rozwiązać ;) Nie bądź naiwny jak dziecko.

Gość gość
nożżżżżżżżżżż co za debil ciąża ból cierpienie ,nic innego teraz nie zostaje zeby zaczac walczyc o zmiane płci dla dziewczynek zeby uchronic je przed tymi niemiłymi doznaniami jak ciąża i najlepiej niech na swiecie beda sami chłopcy z próbówki

Gość gość
taki straszny ten ból i poród że te które chcą mieć rodzine i dzieci mają po kilkoro ,dobrze ci ktoś napisał idz do psychologa i przestań sie bać

Gość gość
15:39 Rescator555 to o takich jak ty trzeba walczyć bo nie są świadomi jak zawłaszczono ich rozumem jak pozbawieni są samodzielnego myślenia tylko zaprogramowani powtarzają to co ich "kapłani "do głów wbili

Gość gość
a kto je zmusza ?niech sie pier..... z głową i nie bedą musiały zabijać dzieci

Gość gość
Rescator skąd wiesz jakie mam poglądy na temat aborcji? Wspierałam czarny protest. Aborcja nie powinna być traktowana jako antykoncepcja, ale uważam, że nikt nie ma prawa stanąć przed zgwałconą kobietą i mówić jej, że powinna urodzić.

Gość gość
Tak sie martwisz o kobiety ?to powinnes zdawac sobie sprawe ze wiekszosc skrobanek nie jest dlatego ze kobieta boi sie porodu i ciąży bo to jest kobieca natura jak miesiaczka i tego ze martwi sie czy dziecko bedzie zdrowe czy chore ,ale dlatego że ten co zrobił dziecko ,ojciec dziecka zostawia ją samą nie otrzymuje wsparcia to jest powód skrobanek ,ten szum jest zrobiony tylko i wyłacznie przez cwanych facetów a głupie kobiety dały sie zmanipulowac

Gość gość
16:15 to są skrajne przypadki których chwytają sie ci co sa za aborcją ,edukacja -tak antykoncepcja-tak skrobanki-nie

Gość gość
Do tematu: to ma byc wspaniala historia? Raczej bardzo ponura. Ciezko chore dziecko, wymagające ciaglej uwagi i wielkich pieniedzy, bez mozliwosci jednego i drugiego, bez matki, ojca, z babcią, ktora nie jest wieczna... Jaki idiota napisal ten ckliwy , bezmyslny tekst...Ciekawe, jak bedzie wygladac zycie tego dzicka, gdy bedzie mialo np 25 lat - jesli dozyje... Teraz to Immus, ktorego mozna wziac na ręce, a moze ktos wrzuci jednorazowo jakimis pieniedzmi ( na ile to starczy?), a co potem? Bez zdrowia, milosci, rodziny ,opieki, srodkow do zycia...

Gość gość
Do 16 :37 jeżeli będe chciała żeby wprowadzić w życie obowiązek chodzenia przez wszystkich obywateli w piątki w skarpetkach w białe kropy i zbiore 500 tys podpisów popierajacych to beda musieli to rozpatrzyc i ty dobrze o tym wiesz ze tak to wygladało z tym projektem ale była okazja uderzyc w pis i w kosciół to sie wali jak w bęben aż wióry lecą ,a może wolał byś odebrać obywatelom możliwość składania jakich kolwiek projektów .

Gość gość
Rescator555 jątrzysz

Gość gość
temat bedzie wracał bo wraca od lat nic nowego co rząd to aborcja

Gość gość
Jątrzysz patafianie niewyskrobany ,są osoby które myślą tak jak twórcy całego zamieszania i mają takie poglądy są obywatelami płacą podatki i mają prawo swoje pomysły próbowac nam wciskać to ich prawo w demokratycznym państwie a drugie to stwierdzić że pomysł jest o kant d**y potłuc i innym to nie odpowiada ty dobrze o tym wiesz ale jak można postraszyć PIS i klerem to to robisz licząc że ciemnota to kupi ,część ciemnoty kupiła ale w gruncie rzeczy to wiele kobiet i dziewczyn a takze facetów zaczeło uważać ze aborcja to zło a wczesniej wcale nad tym sie nie zastanawiali

Gość gość
Rescator555 18;26 Byłam w stolicy jednego z państw UE gdzie tam naszej Warszawie do tego wspaniałego miasta a że lubie zwierzęta weszłam do sklepu zoologicznego i zobaczyłam klatka na klatce szczenieta ,kocieta ,tłoczace sie jeden na drugim aż serce scisneło ,u nas w sklepach zoo czegos takiego nie zobaczysz ,wtedy pomyslałam właśnie o mądrości i człowieczeństwie wole to co jest u nas nie mam zamiaru slepo patrzec bo cos tam jest na zachodzie mam to gdzies ja nie mam kompleksu zachodu

Gość gość
spindolił bo sam nie ma argumentów :D