Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i to pastwo, wstyd, hańba dla rządzących

Polecane posty

Gość gość

wstyd dla rządzącychc od lat, nie umieją sobie poradzić z domami starców prowadzonych przez marka nowaka, bo dla rządzących starzy są niepotrzebni, wystarczy, że przepracowali po 30-50 lat i won z tego świata, bo pieniądze muszą zostać dla leni 500+. Rząd nie umie sam zadbać, bo to trzeba chcieć, a rządzący nie są od dbania o ludzi tylko o siebie. Żeby nie dziennikarze to światła dziennego by to nie ujrzało a teraz ci starzy zostaną sami sobie. Tak jak teraz ciągle słyszę, ze obniżenie wieku emerytalnego to takie obciążenie dla państwa. Ja się pytam kuźwa jakie obciążenie, niech oddadzą moje zaoszczędzone pieniądze po 40 latach i się odpieprzą ode mnie i nie robią mi łaski. A jak dają za darmo 500+, jak fundusz alimentacyjny wypłaca alimenty za obiboków i nie ściągaj, bo i po co, mam sąsiada, zmarł, zostało mieszkanie i nawet się nie kwapią aby zająć to mieszkanie w poczet jego długów, to kuźwa nie obciążenie.

Gość gość
precz z takimi rzązącymi, za darmo dla młodych zdrowych leni dają po 500 zł od zrobienia jednej sztuki a dla starych pomimo, ze mają zapracowane emerytury nie ma pomocy, zgroza, wypieprzyć tych rządzących na zbity pysk