Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKI KOLOR SZMINKI??jasna cera,ciemny blond wlosy i zielone oczy

Polecane posty

Gość gość

kochane jaki kolor szminki bedzie pasowac do tego typu urody??plissss nigdy nie uzywalam szminki i wolalabym jakas naturalna z fajnym odcieniem ,ale nie wiem jaką wybrac i jaka mi pasuje?

Gość gość
Idź do golden rose.Fajne matowe szminy mają,które kocham.Duży wybór kolorystczny.

Gość gość
Popiołem sie posmaruj

Gość gość
nigdzie nie kupisz szminek bez chemii. kup pomadke nivea taka z polyskiem kolorowym.skoro nie chcesz prawdziwej szminki.

Gość gość
Zalezy kolory powinny być bardziej przygaszone

Gość gość
kolory nude i brązy sprawdzają się w każdej urodzie :) obczaj sobie pomadki z miss sporty wonder smooth - sporo fajnych kolorów, w tym takie nudziaki :)

Gość gość
Zgadzam się co do nudziaków z miss sporty z tej serii - są super i pasują każdemu. :) a na większe wyjścia fajna będzie klasyczna czerwień - mam odcień incredible red i wygląda super.

Gość gość
Mam ten sam typ urody. Używam matowych szminek w brązowawych odcieniach, wydaje mi się, że wyglądają najkorzystniej. aktualnie mam odcień "persistence", marki nie podaję żeby nie reklamować, ale łatwo się domyślić haha :) W każdym razie wszelkie różowe lub różowawe pomadki omijam szerokim łukiem, to chyba najgorszy wybór dla naszego typu urody.

Gość gość
Zależy czy to typ urody wiosna czy lato, i jaki podtyp - kolory będą bardzo różne dla nich.

Gość gość
Nie, nudziaki nie.... jak chcesz podkręcić swój look to tak, spójrz na te tańsze, nawilżające szminki wonder smooth miss sporty, ale polecam czerwienie. Cherry cape jest boska <3

Gość alamakota3
Trzeba wybierać taki kolor pomadek, w którym po prostu dobrze się czujemy. Ja odchodzę powoli od matów, wolę pomadki typu Gloss Magic Eveline, które się błyszczą, mnie ten efekt mega się podoba.