Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta bezdzietna jest prawdziwa kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Mam już swoje lata- zbliżam sie do 50. Jestem rozwodnikiem i także byłem w związku po rozwodzie. Z ex żoną mamy syna, była partnerka także miała dziecko. Obecnie spotykam się z kobietą, która jest bezdzietna- jak mówi- z wyboru, gdyz nigdy za dziećmi nie przepadała. Jest atrakcyjna wizualnie, wygląda jak 40 latka, choć ma 50, jest bardzo zadbana, radosna, energiczna, ale brakuje w niej tego czegoś, czym jest macierzyństwo. Nigdy dzieci nie rodziła, nie wychowywała, jest fizycznie sto razy atrakcyjniejeza niż moja ex żona i była partnerka, ale cały czas nie potrafię się przekonać co do jej kobiecości, bo kobiecością dla mnie było zawsze macierzyństwo, poświęcenie życia dziecku- jak poprzednio widziałem, a ona poświęca sie sobie, uczy się języków, pomaga w hospicjum. Czy Wy także nie czujecie kobiecości od kobiet bezdzietnych? Czy po związku z kobietami- matkami mieliscie problemy, by związać sie z bezdzietnymi?

Gość gość
niestety już jest bezbłonna. pozwoliła już sobie wsadzić do pochwy penisa. co o tym sądzicie?trwać w tym związku?

Gość gość
a co ma macierzyństwo i wychowanie dziecka do rozwoju osobistego, nauki języków, pracy i hobby? Taki schemat utarł się w nizinach społecznych, że baba nie pracuje tylko gdacze w domu a facet zarabia na jej utrzymanie. Normalne kobiety chodzą do szkoły, na studia, pracują, są żonami i matkami.

Gość gość
gdzie ty zyjesz? na wsi w średniowieczu? ta kibueta jak jest madra osoba to zakinczy znajomosc z toba nara

Gość gość
Ona nie zajmuje się tylko sobą, skoro chodzi do hospicjum... ludzie mają tak ciasne myślenie, że nie doceniają bezinteresownej i trudnej w dodatku pomocy obcym osobom, a wychowywanie dziecka, co jest na swój sposób banalne, bo matka z góry kocha swoje dziecko, jest dla nich godne podziwu. Nigdy nie zrozumiem tego świata.

Gość gość
Jest psychiczna. Normalni ludzie chca miec dzieci.

Gość gość
jeszcze pytanie , czy ja nie zaraże się od niej jakim paskudztwem , które ona mi z tego hospicjum przyniesie?

Gość gość
dziecioroby są nienormlanymi osobnikami, bo niemając warunków przykładaowo, żyjąc w nędzy kątem u kogos, dalej myślą zeby sie rozmnażac. normalna PATOLA

Gość gość
gość dziś jeszcze pytanie , czy ja nie zaraże się od niej jakim paskudztwem , które ona mi z tego hospicjum przyniesie? x tak, zarazisz sie wiesniaku, dostaniesz kiły i syfa :P mam nadzieje ze jednak zakonczy z toba znajomosc

Gość gość
Lepiej zacznij sie rozglądac za jakąś maciorą co urodziła piątke przynajmniej, a porządnych ludzi zostaw w spokoju :)

Gość gość
żal jako kobieta jest niespełniona

Gość gość
człowiek ktory zna swoją wartość i wie kim jest zawsze będzie miał gdzieś wasze wywody nt plusów z posiadania dzieci i mozecie nawet zalać sie żółcią a nie umniejszycie jego wartosci

Gość chooy z lesbowymi faministkami
Jak jest bezdzietna z wyboru to pewnie to jakis kurfiszon z wrosnieta spirala w pisde. Takie lesbowate babochlopy sa najgorsze. Feministyczna szmata!

Gość gość
weż sobie taką z ładną młodą córką . zawsze szansa istnieje , że i córkę przelecisz... ja miałem to zawsze w łóżku byłem czynny dzięki temu , że po domu kręciła się jej córka w majtkach i bieliźnie i ona mnie nakręcała. zawsze kobieta z dzieckiem się psychicznie nie starzeje a ta będzie coraz bardziej gdakać Ci i narzekać...pozdro

Gość gość
no, dokładnie, zrob tak jak ci kolega wyzej poradził, kvrwiarz najlepiej dogada sie z kvrwiszonami hahaha

Gość gość
Nie no, ona nie wyglada jak babochłop, jest kobieca i zadbana, ale przeraża mnie jedynie fakt, że nie jest matką, czyli podstawowego kobiecego instynktu nie ma zaspokojonego. Co najdziwniejsze, ona się tym wcale nie martwi, twierdzi, zę dzieci nigdy nie lubiła i nie lubi, ma dwa kierunki studiów, zna 4 języki, ale co z tego, skoro własnie macierzyństwa nie zaznała- czego się boję, ze jej coś odwali, ze zacznie dziwaczeć, będzie zgryźliwa za parę lat, bo organizm się o swoje upomni.

Gość gość
i czy to na jej ogromne piersi może mieć jakiś wpływ?już zwisają niemal do pępka jakby mnóstwo pokarmu dźwigały w sobie...

Gość gość
Jak ma 50 lat to już sie o nic nie upomni.

Gość gość
uwazaj zeby ci twoje ciężkie wory w majtkach dziury nie wyjarały i nie zwisły az do kostek bo dzwigają dużo zepsutego zdegenerowanego nasienia 🖐️

Gość gość
Ja prdl czlowiek kolo 50 wa takie waskie poglady jakby byl 13latkiem wychowanym na wsi skladajacej sie z 5 chalup. Zostaw ta kobiete w spokoju, zasluguje na kogos o szerszych horyzontach. Wartosci czlowieka nie mierzy sie jego przychowkiem. Pomyliles z rozplodowa jalowka.

Gość gość
Autorze posta jesteś strasznie ograniczonym starym piernikiem z przemyśleniami jak chłopek roztropek z pegeerowskiej wsi zza wschodniej ściany. Oby twoja dziewczyna/wybranka przejrzała na oczy i uciekła w sina dal od takiego ułomka umysłowego.

Gość gość
czyli podstawowego kobiecego instynktu nie ma zaspokojonego. xxx Nie przyszlo ci smetny matolku do malej glowki ze ludzie sa rozni? Jedni lubia Chopina, inni jazde na nartach, jedni chca miec dzieci inni nie. Wspolczuje ci ograniczen umyslowych. Nie wiedzialam ze takie cos jak ty sie uchowalo w Europie w 21 wieku!

Gość gość
Nie, podróba. Durne pytanie. A facet będzietny jest prawdziwym facetem?

Gość gość
facet bezdzietny pokocha nieswoje biologicznie dziecko , kobieta nie pokocha bo instynkt jej na to nie pozwoli. bo kobieta jak zwierzecie kieruje się instynktami

Gość gość
Sam znam taka bezdzietna i jest szalenie sexowna, mądra i bardzo kobieca. O wiele bardziej niz te wszystkie dzieciorobki i mi to nie przeszkadza a nawet imponuje bo od razu widac ze taka osoba chce czegoś więcej od życia niż szara stegnacja i niewolnictwo.

Gość gość
i ciaśniutka jest , i wargi sromowe jak nówki sztuki wyglądają na nieśmigane jeszcze

Gość gość
Masz bardzo stereotypowe myślenie. Nie każdy musi przecież chcieć mieć dzieci. Uszanuj to, że potrafiła o tym zadecydować, to że ma powołanie do innych rzeczy nie decyduje o jej wartości.

Gość gość
Przeraża go fakt że nie jest matka ! O ja pierdolę kurwa no nie wierzę że facet to napisał! No masz problem po chuju.....weź Ty ta kobietę zostaw bo jest za dobra dla takiego buraka

Gość gość
00:02 To też duży plus.