Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby kobiety w Polsce chciały modeli do związku to

Polecane posty

Gość gość

byłyby same do końca życie. W Polsce nie ma facetów modeli, Polacy są wyjątkowo brzydcy. Dlatego kolego od modeli nie gadaj głupot, bo jakoś większość kobiet jest w związkach z przeciętnymi/brzydkimi facetami, a same są od nich o wiele ładniejsze. W Polsce kobiety nie mają w czym wybierać tylko muszą brać mniejsze zło np brzydki, ale mało pije.

Gość gość
Sa modele dlatego tak wiele kobiet jest sama bo mowia model albo zostaje sama do końca życia.

Gość gość
gość dziś Chyba na odwrót kobieta znacznie brzydsza od partnera. Kobiety wymagają modeli często to można spotkać w życiu realnym, czatach czy portala randkowych.

Gość gość
A znasz chociaż jednego sławnego modela Polaka, który robi karierę za granicą??

Gość gość
gdyby kobiety chciały modeli to by nie brały do wyra meneli

Gość gość
Jakoś tych modeli nie widzę ani na ulicy, ani na uczelni, ani w sąsiedztwie, ani w autobusie, a większość kobiet ma partnerów. A jak się już trafi jakiś przystojniejszy to od razu ma ego jak z tąd do honolulu, jest przechodzony i spał z wieloma laskami, a do tego często nie grzeszy inteligencją i nie ma fajnego wykształcenia.

Gość gość
gość dziś wszędzie są modele i takich oczekujecie :) księżniczki

Gość gość
Skoro dla ciebie faceci na ulicy to modele to z tobą musi być naprawdę źle, albo masz ogromne kompleksy.

Gość gość
gość dziś Kobiety mają zbyt wygórowane wymagania wobec faceta chcą wszystko co najładniejsze nie patrząc na charakter.

Gość gość
gość dziś Czy ja mówię, że każdy ale jest wiele mężczyzn którzy wyglądają jak modele ostatnio widziałem takiego wysoki brunet z ciemną karnacją z włoskami do góry, ubrany jak model szedł z brzydką kobieta? i co nie wymagacie? widać, że macie chore wymagania wobec faceta księżniczki. Kobiety mówią albo mega przystojny faceta albo zostaje sama do końca życia.

Gość gość
Model = czyli niewiarygodnie przystojny zachwycający każdą kobietę na ulicy. Takich kobiety chcą i szukają do związku więc po co się ze mną kłócisz?

Gość gość
Nie wymagam modela, ale chcę żeby facet był wysoki, fajnie zbudowany (nie koks) i żeby wyglądał, ubierał się i zachowywał jak facet a nie jakiś frajer.

Gość gość
gość dziś czyli typowy model z wyglądu czyli jesteś pustakiem

Gość gość
Serio wysoki i proporcjonalnie zbudowany facet to model? Jeśli to dla ciebie zbyt dużo to jesteś chudym lub otyłym kurduplem, który na dodatek zapomniał wziąć swoich leków bo bez powodu mnie obraża. Nie jestem pustakiem, żeby jakiś związek ze mną się udał to facet musi być inteligentny, mieć podobne zainteresowania do moich i być ambitny, a wygląd też oczywiście jest ważny i jest to naturalne. Facet po pierwsze musi mnie kręcić/podniecać bo bez chemii związku nie będzie. No i chcę mieć też w przyszłości ładne dzieci, bo z kurduplem to urodzą mi się karzełki. To jest dobór płciowy i niestety zawsze atrakcyjny seksualnie osobnik będzie miał łatwiej w znalezieniu partnerki.

Gość gość
gość dziś Wysoki zazwyczaj jest model tak samo wyrzeźbiony ty patrzysz tylko wyłącznie na wygląd i na nic innego! oczekujecie tępego przystojniaka pustaku! Jestem wysoki jak model ale nie mam twarzy typowego przystojniaka za którym latacie drogie panie a dla was jest to kluczowe.

Gość gość
Was nic innego nie interesuje tylko ten wygląd faceta :) i to musi wyglądać na takim poziomie żeby zachwycać każdą kobietę na przejściu.

Gość gość
A co masz nie tak z ryjem?

Gość gość
gość dziś Właśnie nic ale nie mam takiej typowej twarzy przystojniaka którego można spotkać na okładce magazynu.

Gość gość
Idealny typ faceta to taki typowy Holender: wysoki, fajnie zbudowany (bez rąk patyków i z szeroką klatą), brunet lub blondyn (nieistotne), kolor oczu dowolny, do tego wykształcony, z poczuciem humoru, tolerancyjny i ambitny.

Gość gość
gość dziś patykiem jesteś ty wychudzono szkapo ideał to facet z Hiszpanii.

Gość gość
Hiszpanie są zazwyczaj niscy i do tego mają p******e w głowach jak araby.

Gość gość
gość dziś A ty chudzinko kobietko przytyj bo zaraz znikniesz chudo szkapo.

Gość gość
gość dziś Nie sa niscy wam w głowie tylko brunet z ciemną karnacją najlepiej żeby był arabem.

Gość gość
gość dziś Szeroka klata wygląda to żenująco i śmiesznie jeszcze jak ma małą głowę hahahaha

Gość gość
Blondynów też lubię, kolor włosów nie robi mi różnicy

Gość gość
Ehh nie wchodźmy w skrajności. Nie mówię o klacie jak u hardkorowego koksa tylko o normalnej męskiej budowie ciała.