Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibabka z kafe

Co jest przyjemnego w rimmingu? Nie rozumiem tego fetyszu.

Polecane posty

Gość alibabka z kafe

Zostałam zaproszona do małżeństwa na trójkąt. W trakcie seksu on poprosił byśmy we dwie dały mały pokaz lesbijski. Nie mam nic przeciw 69 z kobietą chociaż wolę facetów. On chciał też zobaczyć minetę odb/ytu czyli rimming. Ja się nie chciałam zgodzić i jego żona najpierw też nie chciała ale on dotąd nalegał że ona w końcu chyba dla świętego spokoju zaczęła lizać mnie tam. Przyznam, że potem miałam trudności z całowaniem się z nią i czułam psychiczny dyskomfort gdy wsuwała mi ten sam język do moich ust. Podpowiedzcie mi dla kogo ten rodzaj pieszczot ma być przyjemny. Ja tego nie rozumiem. Dla liżącej nie był przyjemny bo jak już napisałam zgodziła się dla spokoju a potem na drugi dzień przyznała mi się jeszcze, że cały czas obawiała się, że ja dla żartu spierdzę jej się prosto w usta. Ja w szoku bo nawet nie pomyślałam o takich rzeczach. Dla mnie lizanej też nie było to jakieś przyjemne bo zamiast przyjemności czułam zażenowanie. Czy tylko facetom się podoba ta zboczona praktyka?

Gość gość
Tak, facetom się to podoba szczególnie jak to robi z partnerką i wie że higiena jest zachowana. To jest bardzo intymne i podniecające i wielu kobietom również się podoba.

Gość gość
Rimming jest cudowny. Skarby, róbcie swoim panom rimming :-)

Gość gość
Jestes kobieta i nie widzisz tak jak facet. Dla nich ta dziurka jest rowniez sexi i jesli kocha kobiete to lizanie tam podnica ich

Gość gość
Jakieś kwaśne te o***ty nie zbyt smaczne

Gość gość
A co przyjemnego jest w całowaniu, lodziku, czy minetce? Teoretycznie nic, a jednak dla niektórych fakt pieszczenia ciała partnera/partnerki jest bardzo przyjemny. Tylko że najwięcej przyjemności dają pieszczoty osoby którą się kocha i której się bezgranicznie ufa.

Gość gość
Rimming to jest mój psi obowiązek w związku femdom.

Gość gość
Ty chyba masz coś nie tak z głową. Nie, że robisz jakieś zboczone rzeczy tylko, że godzisz się robić coś na co nie masz ochoty. No chyba, że jesteś dzivką.

Gość gość
obrzydliwe!!zwłaszcza, że d**y nigdy do końca nie da się domyć, tak żeby pachniała, zawsze trochę śmierdzi, bo po prostu tak się ciało układa. to podobnie jak z pępkiem, który też trochę śmierdzi :/ bleee!Jeszcze kobiecie (po depilacji brazyliskiej) mogłabym wylizac, ale facetowi z owłosionym o***tem...chyba bym się porzygała!

Gość alibabka z kafe
Nie jestem dzivką tylko PROWOKATOREM i zastanawiam się w jakim kierunku powinienem ciągnąć to prowo. Nagle zabrakło mi sensownego pomysłu. Może wymyślona przeze mnie autorka powinna być tą która lizała a nie tą która była lizana? Może wtedy dałoby się to sensownie ciągnąć? Podpowiedzcie mi pomysł na inne fajne prowo :) x Kafeteryny PROWOKATOR

Gość gość
Czyli jednak masz coś nie tak z głową.

Gość gość
Każdy wie że Naczel to Piczel ;-)

Gość gość
Tlusty, oblesny Janusz znowu szuka frajerow na forum. Jak zawsze isze sam ze soba, sam podija swoje brudne topki. Janusz, tu przychodza normalni ludzie, ktorzy oddbyytem wydalaja i go nie liza, ty masz chore zboczenia, po ktorych normalnych ludzi mdli tylko.

Gość alibabka z kafe
Rozumiem, że te twoje podbijania i te twoje odpowiadania samemu sobie mają wytłumaczyć, że nie jesteś pelikanem który łyknął prowo i teraz się usprawiedliwia :D PROWOKATOR

Gość gość
Który Janusz? Desznik?