Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"pampers suchość 12 godzin' cooo?? nawet 3 h czasem nie wytrzymują!! u Was też?

Polecane posty

Gość gość

Mój synek ma 2,5 miesiąca, kupuję Pampers Premium, spróbowałam też Toujours i to Pampers premium przepuszczały siki na ubranie i to po niespełna 2 h, czasem 3. Bujda na resorach...czy pampersy zawsze takie były czy sie popsuły?

Gość gość
wiadomo że reklamy koloryzują ale wyciek z pieluchy po 2 godz też nie jest normalny. Moze źle zakładasz, moze jakoś wycieka bokiem, szczególnie u chłopców się to zdarza.

Gość gość
Autorko, a ty serio myślisz, ze ktoś zakłada dziecku pieluchę na 12 godzin? Ja używałam pampersów, potem naczytałam się tu, ze dada są lepsze, wiec kupiłam i tragedia:O sztywne, przeciekały i miały nieciekawy zapach. Przez cały okres używania pieluch u mojego dziecka, Pampers przeciekły mi tylko 2 razy w nocy. I zgadzam się, ze przeciek po 2 godzinach nie jest normalny, i pewnie nie tak zapięłaś czy coś

Gość gość
Po pierwsze nie wyobrażam sobie żeby nie zmienić dziecku pieluchy przez 12 godzin, po drugie od 1.5 roku używam pampersow i nie mam z nimi żadnego problemu, więc albo zacznij porządnie zakładać pieluche albo zmian rozmiar na większy

Gość gość
A mi też niektóre przeciekały szybko- to znaczy że jedne zapinałam dobrze, drugie źle? Starałam się je zawsze dopasowywać dobrze rozmiarem... pampersy białe mi też przeciekały, za to pampers active baby trzymały porządnie. Może nie 10 godz, bo zwykle przewijałam zanim ja się kładłam, ale te 8-9 spał w nich nieraz bez wpadek.

Gość gość
Chyba nie umiesz założyć pampersa moja mała idzie spać o 20.00 i zmieniam jej dopiero o 7.00 rano i nigdy jej nie przeciekl a jest w nim ok 11 godzin

Gość gość
15:58 dokładnie moja , jest 12godz a czasem 13 jak zasnie na noc i ani odparzen ani mokro wszystko git.

Gość gość
Tak czasem się założy nie tak jak trzeba. U chłopców siusiak ucieknie na bok i już jest możliwość przesikania. To się zdarza.