Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

patologiczna opowieść cd.

Polecane posty

Opowiem wam jeszcze jedną historię związaną z moim byłym i jego patologicznym charakterem. :D Zapraszam. Kiedyś przyjechałam do niego i poszliśmy do restauracji. Lekko podchmielony ex, zamówił bez konsultacji ze mną dwa dania, za które od razu zapłacił (coś około 70zł). Siedzimy, czekamy, popijamy alkohol. Nadchodzi kelnerka i podaje zamówione dania. I teraz akcja właściwa. Ex jak zobaczył jakiej "wielkości" są owe potrawy zrobił się cały czerwony ze złości :D (on chyba myślał, że nawalą mu na talerz kupę żarcia jak do koryta dla świń - za "tę cenę") Zawołał kelnerkę, zrobił potężną awanturę jak oni mogą tyle kasy brać za taką ilość jedzenia! Zaczął wyzywać cały personel, nawet szefa. Zamknęli lokal od środka, zadzwonili po policję. Policja przyjechała i spisała nas. Ex trochę się uspokoił i wyszliśmy z lokalu z tym jedzeniem, które wydali nam pozniej "na wynos". Policjant patrzył z politowaniem na mojego exa, a na mnie jak na kretynkę, która ma majty na oczach i nie widzi z jakim prymitywem ma do czynienia. Mógł od razu zabrac mnie do jakiejś budy z frytami, wydałby po piątaku na kolację i żadnych awantur by nie było. Co za szajbus! wstyd gdziekolwiek się pokazać z takim barbarzyńcą!

Gość prawictwo pospolite 152
hehe

Gość gość
Gdybym chcial bez frytek, to bym powiedzial, ze bez frytek.

Gość gość
No prostak. A jakie imię noszą takieprymitywy?

Gość gość
A jaka była część pierwsza opowieści?

Gość Studzia
Wiesław Burakoslaw

Gość Studzia
Pierwsza część była o zupie z Lidla za 4,99 zł.