Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co potrafia wasze 3 4 miesieczne maluszki

Polecane posty

Gość gość

Moja corka skonczyla 3.5 miesiaca i tak sie zastanawiam co potrafia inne dzieci w tym wieku. Temat luzny, nie chodzi o przechwalki tylko wymiane doswiadczen. Moja corka: zaczela ladnie chwytac grzechotki i wklada je do buzi, na brzuszku opiera sie na lokciach i trzyma glowke, ale jeszcze nie potrafi opierac sie na wyprostowanych rekach, nie obraca sie jeszcze z pleckow na boki ale podejmuje proby gdy np. poloze z boku zabawke. Lapie sie za swoje stopy. Jak ja karmie butelka to ja trzyma w obu raczkach a jak puszcze butelke to chwilke trzyma sama, lubi wszystko widziec, reaguje na ludzi i glosy, smieje sie duzo i gaworzy gardlowymi dzwiekami, teraz zaczela wydawac dzwieki cos w rodzaju okrzykow, skrzeczy i piszczy jak sroka :-) Napiszcie co potrafia wasze dzieciaczki i w jakim sa wieku :-)

Gość gość
Moja umie wierszyk Lokomotywa na wyrywki

Gość gość
Moja podchodzi do matury, wybrała rozszerzoną fizykę, chce zostać naukowcem.

Gość gość
Mój syn umie liczyć

Gość gość
Moja córka siedzi z mężem W czasie meczu i zą gluje piwami :D

Gość gość
Widac od razu jaka patola tu siedzi... żal... Po co odpowiadacie na topic skoro nie potraficie nic sensownego napisac. Autorko, mam synka 3 mies i potrafi to co twoja corka ale nie interesuja go jeszcze zabawki. tzn patrzy na nie, ale jeszcze nie dotyka