Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupie dobre skarpetki dla roczniaka które nie będą spadać???

Polecane posty

Gość gość

Też macie problem ze skarpetkami??? Czy to ja trafiam na jakieś felerne....Odkąd córka zaczęła raczkować gubi wszystkie skarpety. Raz kupiłam w pepco i były świetne, nie spadały. Kolejne z pepco okazały się beznadziejne...Kupiłam w tesco f&F też je gubiła.. Może w smyki są lepsze albo h&m??? Możecie doradzić???

Gość gość
Ja kupuje w C&A i jestem zadowolona :)

Gość gość
Kappahl ewentualnie reserved. Musza być zakończone gumeczką.

Gość gość
Chodzi Ci o zwykłe skarpetki czy z ABS? Jeslio chodzi o zwykłe skarpetki, to ja mam jakąś taką manię, że moje dzieci noszą tylko i wyłącznie gładkie skarpetki, często dopasowane kolorem do spodni, jeśli mam taką możliwość. Kupuję je na allegro i są ok. A co do skarpet z ABS- nie polecam w ogóle! Przy pierwszym synku długo się męczyłam z tymi skarpetami- spadały same, albo dziecko zdejmowało.. no masakra! Dopiero potem odkryłam coś lepszego niż skarpetki. To skórzane kapcie, wyknane ręcznie ze skóry jagnięcej. Dobrze trzymają się stopy, ale też dobrze sprawdzają się na panelach, dziecko może normalnie chodzić, biegać. Przy drugim dziecku od razu mu je kupiłam i było dużo lepiej. Poszukaj na allegro albo na stronie internetowej- kapcie nazywają się "paputki" (to jest nazwa firmy, znajdx taką stronę internetową, albo coś). Na allegro są jeszcze jakieś ecotuptusie i inne tego typu podobne kapcie. Ja zawsze miałam paputki i byłam zadowolona. Jest wiele kolorów i wzorów (ja oczywiście brałam gładkie). Generalnie do wyboru do koloru.