Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oziębłość mężczyzny.

Polecane posty

Gość gość

Witam.Jestem w związku od 3 lat.Mam 33 lata mój partner 36 lat.Mam pytanie co może być powodem oziębłośći mojego partnera.Na początku kochaliśmy się ok 2 razy w tygodniu.,Z czasem coraz mniej ,teraz 1-2 razy w miesiącu.Najdłuższa przerwa ok 2 miesięcy.On twierdzi ze mu się podobam i niczego mi nie brakuje i sam nie wie czemu tak jest.Całować też się nie lubi.Nie dba również o atmosferę w związku tzn.Zero randek,romantyzmu,zabiegania o mnie.Nie pamięta o rocznicach moich imieninach itd.Mam wrażenie ze w ogóle go nie pociągam ani nie interesuję.Przy czym jest mężczyzną spokojnym i okazuje mi szacunek.To wygląda jak związek koleżeński.Wczesniej. Byłam w związku 10 lat więc wiem ze takie traktowanie partnerki nie jest normalne.Przez co spadło moje poczucie wartości .Czuję się brzydka i niepotrzebna.Mówię o tym głośno ale nie zmienia się nic.W związku z powyższym jestem jak kłębek nerwów.Często robię awantury chociaż wiem ze to jeszcze pogarsza sprawę.Nie chcę się rozstawać kocham go a on twierdzi ze kocha mnie.Co Państwo sądzą na ten temat,może potrzeba pomocy specjalisty?Czy ktoś miał podobnie i znalazł rozwiązanie ?Dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
Nie zmusisz go nawet poprzez specjalistę.Facet ma inne priorytety i widocznie seks do nich nie należy, jeśli po trzech latach bycia razem do zbliżenia dochodzi raz na miesiąc.

Gość gość
Znajdz sobie kochanka wirtualnego ostatnio to modne jak cos jestem chetny

Gość gość
U mnie podobna sytuacja.

Gość gość
A to przez neta mozna uprawiac seks? W ciąze tez mozna zajsc? Jaka ta technika teraz posunięęta.