Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet nie chce seksu.

Polecane posty

Gość gość

Jakie mogą być przyczyny braku chęci na seks u młodego mężczyzny.Nie jest gejem,aktualnie w kilkuletnim związku.Raczej nikogo na boku nie ma.Tłumaczy ze od zawsze tak było ze mu się nie chciało.Utarło się raczej ze faceci to lubią.Jakie mogą być powody?Może hormony ?

Gość gość
po co ci taki pajac ?prosisz go o sex zalosne ...

Gość gość
Ale jak juz laska nie chce seksu to nie jest to żałosne

Gość gość
Przez taką sytuację człowiek może wpaść w kompleksy.

Gość gość
bede brutalna:nie chce z toba.mozna kogos kochac i nadal z nim byc nawet jak przestanie sie fizycznie podobac, duzo jest mezow co nie zdradzaja ale i nie maja ochoty psuc sobie smaku, lepiej pomarzyc ogladajac p****la gdzie sa idealne laski, ktore nie maja celulitu, nie rodza, nie choruja, nie maja zlych humorow.smutne to w tym sensie ze u faceta jest to miernikiem ze kobieta przestaje sie podobac, a jedynie sie ja ceni jako zone i matke

Gość gość
A może czuje do Ciebie jakiś żal.nie dajesz mu popalić czasem????

Gość gość
09,38 tez zalosne skamlenie o sex i proszenie partnera albo partnerki , w normalnych zwiazkach dwie osoby maja ochote na sex i nie ma problemu

Gość dziewczyna tego co nie chce
Moj tez nie ma ochoty... :O Ma 33 lata i jego poped seksualny jest naprawde kiepski. Jestesmy 2 lata razem. Nie wiem o co chodzi, bo ogolnie to ladna ze mnie dziewczyna - zgrabna, z ladna talia i buzia. Na poczatku zwiazku jeszcze jako tako bylo, dwa - trzy razy w tygodniu byl seks. A teraz? Czasem i 2-3 tygodnie celibat :O Na milion procent nie ma nikogo innego, p****li tez nie oglada. Nie rozumiem tego :( Boje sie, ze bede niewyzyta i niezaspokojona przez reszte zycia. Owszem - gdy dochodzi do zblizenia, to zawsze mam orgazm. Zawsze mnie paluszkami tak popiesci, ze mam orgazm. Fajnie.. gdyby nie to, ze coraz rzadziej dochodzi do zblizen :(

Gość gość
Do 10.20 - znajdź se kochanka 🖐️

Gość gość
10:08 Może mieć żal bo jestem nerwowa przez to wszystko często wpadam w złość.Ja chcę tylko miłości ,bliskości i uwagi bo to chyba normalne w związku.Jeśli partner jest wobec mnie obojętny i nie potrzebuje bliskości to człowiek nabija sobie głowę różnymi głupotami i tworzy się niemiła atmosfera.

Gość gość
Jakie Wy Kobiety jesteście biedne