Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amtjagość

mam bardzo małego i i się wstydzę

Polecane posty

Gość amtjagość

Mam 20 lat a mój penis w spoczynku mierzy 6 cm i jest chudy. Dziewczyna odmawia mi współżycia. Czy to możliwe , że przez jego rozmiary mnie zdradza z kimś kto ma dużego?

Gość gość
W spoczynku? Co to za nowy wyznacznik. Penis musi wabić. Jak jest chudy to raczej odrzuca..znajdź równie zakompleksioną to będzie dobrze.

Gość gość
:(Może być krótki ale jak jest też chudy to klęska.:( Mały ale grubiutki może być fajny do orala.:)

Gość gość
amtjagość dziś To idealny rozmiar kobieta nie wie co traci orgazmy z punktów u,a,c,g i wytrysk kobiecy.

Gość gość
żeby ci nie przyszło do głowy rozmnażać się jak ci się trafi jakaś desperatka!!! pomyśl, że skażesz swojego syna, wnuki na życie z tym kalectwem. Takie geny należy eliminować z pul

Gość gość
gość dziś Taki penis jest idealny do seksu daje niesamowite orgazmy poczytajcie o punktach u,a,c,g. Z******ty jest seks z takim penisem kobieta nie wie co traci duże i średnie penisy to kalectwo :D

Gość gość
gość dziś Wcale nie jest tak fajnie, gdy mieści się tylko w niektórych ustach :(.

Gość gość
Wiecie co jestescie swinie!!!Kobiety sie oburzaja,jak faceci smia miec jakies "wymagania"wobec ich piersi a same wysmiewaja male penisy.Autorze nie przejmuj sie tymi burakami,na pewno znajdziesz wartosciowa kobiete,ktora zadowolisz.Aha i pisze to jako kobieta.

Gość gość
gość dziś przecież taki penis jest idealny do seksu dają niesamowite orgazmy bo liczy się pierwsze 10cm od włożenia członka do pochwy.

Gość gość
To włóż sobie krótki długopis i doświadczysz, tych atrakcji :P.

Gość gość
Ja kręcą małe penisy