Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo żałuję, że nie spełniłam moich marzeń o byciu modelką :(

Polecane posty

Gość gość

dodam na wstępnie, że nie uważam się za piękną, wręcz odwrotnie, ale jak patrzę na modelki to one mają taką urodę jak ja - czyli nie są super ładne, a mają ciekawe twarze, mam na myśli modelki wybiegowe, w dodatku, zawsze byłam strasznie chuda, choć nie musiałam się katować dietami - taką mam urodę - wieczna niedowaga, moje nogi - były dla mnie długo kompleksem, bo miałam wielką przerwę między udami, dopiero gdy zobaczyłam, że modelki na wybiegu tak mają przestałam się tym przejmować, ogólnie figura mnie martwiła, teraz niedawno jedna dziewczyna, która aktualnie jest modelką wybiegową tylko młodsza ode mnie kilka lat pyta mnie czy bylam w jakiejś agencji, bo na pewno by mnie wzięli :( no i co najgorsze mój wzrost- gdy byłam nastolatką nie byłam wybitnie wysoka, ale koło 18-20 wystrzeliłam, mam obecnie 175 cm, nie wiem jakim cudem, ale na karierę już za późno :(

Gość gość
i tak bys nia nie zostala z takim wzrostem i mozgiem.

Gość Edziaaaaaaaa
A ile masz lat? Co ty koło 60, ze mowisz ze za pozno? ;) Trzeba spelniac marzenia! :)

Gość gość
idz realizuj marzenia ew sprobuj na skroty zostac gwiazda instagrama

Gość gość
na skróty to mozesz jaja wylizac podobno tak jest, tak ktos pisal przed chwilą :D moze wiec ze wsi jestes?

Gość gość
mam prawie 30 lat, więc zero szans przy młodych dziewczynach :D zresztą teraz to już chyba za późno

Przecież możesz pozować z gołymi cyckami i pizzdą na maxmodels tam sa starsze

Gość gość
iut dziś Przecież możesz pozować z gołymi cyckami i pizzdą na maxmodels tam sa starsze x Ten jak cos 7ebnie to od razu po bandzie hahahah :D

Gość gość
byłam na maxmodels bardzo dawno :( miałam szansę na sukces, swoje 5 minut, ale wszystko zostało zrujnowane przez ówczesnego zazdrosnego chłopaka i moich spanikowanych rodziców, dla których pozowanie było równoznaczne z byciem dziwką :( a pozowałam w ciuchach :(

Gość gość
no, 30 w modelingu to juz prawie emerytura, tylko najwieksze gwiazdy maja jeszcze szanse na pozowanie. ale co tak bedziesz siedziec teraz i zalowac rzeczy, ktorych nie zrobilas? zacznij robic wszystko co ci przyjdzie do glowy by ewentualnie zalowac tego co zrobilas ;)

Gość gość
Najważniejsze to zrobić sobie portfolio. Ja szukałam długo dobrej osoby która by to zrobiła. Moja znajoma poleciła mi to studio http://www.seeyourself.pl/. mają dobrą ekipę i ceny tez są okej.