Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kafeterii dowiedziałam dowiedziałem się, że...

Polecane posty

Gość gość

Że kobieta nie ma prawa uważać się za ładną, a jak się uważa za ładną, to jest nadęta albo brzydka.

Gość gość
bo to forum wariatów

Gość tumiwisizm
pozwól facetom aby docenili Twoją urodę w realu , pokaż się i niech faceci docenią , to chyba jest proste i weryfikujące !

Gość gość
Doi=wiedzialam sie ze faceci wola cipki bulki jak u malych dziewczynek :( nie wiem czy smiac sie czy plakac, ale troche creepy

Gość gość
dokładnie, na kafeterii trzeba co roku kupować nową tandetną kurtkę jaka jest w danym sezonie modna, inaczej jest biedaczką :D do tego jak przypadkiem wyglądasz 10 lat młodziej to na pewno nie wyglądasz, bo przecież każdy musi być brzydki i pomarszczony jak te lampucery co się wyklocaja

Gość gość
Ze jesli ktos jest szczesliwy, ma dobrego męza, dzieci, prace, ladny dom, podrozuje itd to oczywiscie mowi nieprawdę, a jesli jest w tym choć cien prawdy, to maz zdradzi, dzieci skoncza w wiezieniu, z pracy wywala, dom sie spali, a pieniądze przepadną - takie sa pobozne zyczenia kafeterian, czyli przeciętnych obywateli naszego kraju= wyborcow obecnego rządu.

Gość gość
można być ładnym,ale ładny nie brzęczy o tym bo po co

Gość tumiwisizm
oczywiście , kafeteria 'zawsze' prawdę powie na temat Twojego odbicia w lustrze oraz alter ego , tu na kafeterii trzeba mieć i posiadać psychikę słonia, który to wszystko wytrzyma , poza tym jest powiedzenie 'prawdziwa cnota krytyk się nie boi'

Gość gość
Że jestem patologią bo kupuje w Biedronce :)

Gość gość
że są ludzie trzymający pralkę w łazience :O to dopiero patologia

Gość gość
nie wolno sie niczym pochwalić, cieszyć się , wolno tylko zrzędzić

Gość gość
haha teraz prawik pod nickiem "prawictwo pospolite 152" zmienil nicka na tumiwisizm i nieco styl pisania ale odbiór jest praktycznie ten sam :" sfrustrowany kapucyn, kozi cap, ktory nie moze zamoczyc"

Gość tumiwisizm
ale spokojnie, do tej pory nie namawiałem żadnej kobiety do bzykania w realu , żadnej nie podrywam, żadnej niczego nie proponuję , nawet nie zapraszam na kawę lub herbatę , Wysoki Sądzie , jestem niewinny !

Gość gość
Ze kobiety po 30-tce sa stare, po 40-tce to pr***no a po 50-tce to nekrofilia :-) Mysle, tutaj w wiekszosci siedza malolaty i durni prowokatorzy. Tego forum nie da sie traktowa powaznie.

Gość tumiwisizm
ale o co biega ? tu jest CAŁY przekrój polskiego społeczeństwa na tym forum , czy znowu to 'komuś' nie pasuje ?

Gość gość
Chyba odpad polskiego społeczeństwa :D

Gość gość
Napewno nie caly. Byly tu kiedys dowcipne i inteligentne osoby, ale odeszly w sina dal przez glupote malolatow i prawiczkow. Wcale nie uwazam ze polskie spolecznstwo jes tak wredne, prymitywne, zawistne i chamskie. Tu sa wyjatki :)

Gość gość
gość dziś - Co wy macie z tymi prawiczkami?Jesteście naprawdę żałośni skoro myślicie że każdy nowo przybyły facet na te beznadziejne forum to prawik szukający wielkiej miłości.xMoże i kiedyś na tym forum było więcej wartościowych osób ale one odeszły i nie zmienisz tego. Teraz masz jeden wielki zbiornik odpadów w którym tylko jednostki zakładają ciekawe tematy .

Gość gość
Że jak się nie malujesz codziennie to jesteś brzydka gruba zaniedbana i nie dbasz o higienę.

Gość gość
bo żadna kobieta się nie chwali nie mówi w temacie, że jest ładna i atrakcyjna? bo widzę co drugi temat "jestem ładna i atrakcyjna nie mam faceta" kiedyś udało mi się zobaczyć te kobiety ze zdjęć i powiem szczerze nie wyglądają tak jak on myślę o sobie.

Gość gość
a ja sie dowiedziałem tego Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 5 °C, wiatr płd.-wsch., 8 km/h, wilgotność 91% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: sobota, 20:30

Gość gość
wyglądają najwyżej przecietne twarz taka sobie, figura może zadbana ale bez rewelacji.

Gość gość
20:51. Żadna. Nie można tak. Te ładne myślą że są brzydkie albo nie mają czasu na takie głupoty jak kafeteria bo mężczyźni je rozchwytują ;-)

Gość gość
ja się dowiedziałem o tym, że prawiczek to śmieć masakra jak można tak traktować faceta który się szanuje?

Gość gość
...że teściowa to obca kobieta.

Gość gość
Że kobiety wymagają modeli i patrzą jedynie na wygląd

Gość gość
że to dziwne i zaściankowe że kolor czarny kojarzy się komuś z żałobą i smutkiem że kolor czarny powinien się kojarzyć z wieczorem panieńskim i małą czarną

Gość gość
:D:D:D:D:D

Gość gość
że to obciach mieć ceratkę na stole i pić herbatę ze szklanki