Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natalia Przybysz wyznała, że dokonała aborcji bo ma za małe mieszkanie

Polecane posty

Gość gość
dokonala bo chciala a ty tylko o malym mieszkaniu trabisz

Gość gość
Nie ja tak trąbię, tylko ona.

Gość gość
Miała rację. To jej sprawa.

Gość gość
Ona miała rację zabić swoje dziecko bo ma za małe mieszkanie? To ja w takim razie chce twojej śmierci, bo mi drzwi skrzypią.

Gość gość
ona nie zabiła żadnego dziecka

Gość gość
Hipokrytka piertolona :o debilka nawet jajka nie zje,mleka nie napije się bo weganka,ale kurfa zabić niewinne dziecko ...:(

Gość gość
Szczerze? Teraz takie ,,gwiazdki'' lansują się w temacie aborcji,bo to jest na czasie,temat nr 1.

Gość gość
Ale jak ktoś rodzi nie mając warunków to od patologii wyzywacie. Hipokryci. Tu nie chodzi tylko o mieszkanie po prostu macierzyństwo nie których przerasta. Nie Wy jesteście od tego by oceniać.

Gość gość
i dobrze - uznała, że nie chce dziecka to usunęła ciążę. Zrobiłabym to samo.

Gość gość
ona chyba tego o sobie nie mówiła ,nie wierze

Gość gość
To chyba prowo z jej strony ,teraz tak maja te cudaki najpierw prowokują a potem sie podniecają tym hejtem co na nich spada

Gość gość
W tym wszystkim najgorsze jest to,ze ona przedstawia to w taki sposób jakby u kosmetyczki pryszcze wycisnela

Gość gość
Myślałam,że pani Przybysz jest poważniejszą osobą. Myliłam się.

Gość Wykrochmalony Jumbo
To jej macica i mogła zrobić co uważa. Dopóki dziecko jest w środku kobiety to ona decyduje czy ma żyć czy nie!!

Gość gość
dziecko JEST URODZONE!!!! w brzuchu jest plod! wczesniej to nawet nie plod tylko zygota!!! ludzie gdzie wyscie na biologie chodzili?? do szkolki niedzielnej gdzie ksiadz mowil o pszczolkach i motylkach???

Gość gość
Gdy ów płód w łonie kobiety ZABIJESZ to automatycznie odbierasz życie człowiekowi jeszcze NIENARODZONEMU I I to nie jest szkółka nuedzelna - to jest przerwanie życia z biologicznego - fizycznego punktu widzenia

Gość gość
Przecież nie wiadomo czy do porodu by doszło. Organizm sam mógł by wydalic zarodek czy płód przedwcześnie. Przeciez nie pozbyla się urodzonego dziecka. Więc o jakim człowieku mowa?

Gość gość
wiesz w ktorym w ogole tygodniu przerywa sie te ciaze? czlowiek to istota, ktora potrafi przezyc sama poza organizmem matki. charakter jaki mu nadasz wynika tylko i wylacznie z twojego swiatopogladu NIE Z BIOLOGII :O

Gość gość
Gość z wczoraj 100% RACJI

Gość gość
Ja byłam w podobnej sytuacji. I się z tym nie obnoszę .traktuję to jak porażkę życiową. Gdybym miała takie warunki finansowe jak p.Przybysz na pewno by do tego nie doszło.

Gość gość
gość dziś W tym wszystkim najgorsze jest to,ze ona przedstawia to w taki sposób jakby u kosmetyczki pryszcze wycisnela x nie przesadzaj pryszcze jest wiekszy od zaplodnionej kom . i wiecej zachodu z wycisnieciem pryszcza niz z polknieciem tabletki i czekani na troche bardziej obfity okres

Gość gość
100% racji to ma gość z 00;18

Gość gość
Niech idzie do więzienia!!!! Nie ma przyzwolenia społecznego na oswajanie patologii!!!

Gość gość
Naprawdę uważaliście, ze ona jest zdrowa psychicznie? Zwłaszcza ci którzy pamiętają sistars, a zwłaszcza image tych sióstr, OGOLONE GŁOWY co w psychologii dużo mówi o skłonnościach psychopatycznych!!!, tę stylistykę z getta i kretyńskie teksty?

Gość gość
Wyznała i brawo dla niej za odwagę. A wiecie ile kobiet dokonało i siedzi cicho, albo dla niepoznaki w pierwszej ławce w kościele siada? A wiecie ile chciało dokonać, tylko były zbyt biedne, albo zbyt głupie żeby to załatwić? Ja mam 1 dziecko i nie chcę więcej, więc też dokonam, jeśli antykoncepcja zawiedzie.