Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

naturalne sposoby na odchudzanie

Polecane posty

Gość gość

Jestem mamą od ponad 3 lat. Przez cały ten czas nie dbałam zbyt o siebie, byłam bardzo skupiona na wychowywaniu dziecka. Po ciąży zostało mi 15 kg na plusie. Bardzo chciałabym to teraz zrzucić. Ale nie wiem jak się za to zabrać. Największą słabością dla mnie są słodycze i to równocześnie jest dla mnie największy problem. Z jednej strony potrafię utrzymać jako taką "dietę" przez cały dzień, a kiedy przychodzi wieczór i moje dziecko już śpi wtedy dla mnie zaczyna się święto. Nie ma dla mnie wieczoru ani relaksu bez herbaty i ciastka. To jest silniejsze ode mnie. Ćwiczyć nie lubię, a i przez poważne problemy z kręgosłupem wiele ćwiczeń odpada. Może jakieś naturalne suplementy? Słyszałam o nasionach goji, mangu afrykańskim. Co Wy o tym myślicie?

Gość gość
Żaden suplement ci nie pomoże. Tylko racjonalne odżywianie.

Gość gość
Wystarczy ze odstawisz na DŁUGO słodycze i wieczorne jedzenie a 5 kg w 2 miesiące Ci spadnie

Gość gość
pora polubic cwiczenia i zmienic styl zycia, jak tego nie zrobisz, bedziesz stalym bywalcem forow o odchudzaniu i zdrowiu

Gość gość
Te wieczorne ciasto to mój sposób na odreagowanie. Ciężko będzie mi to zmienić.

Gość gość
Jeżeli jesteś przekonana, że chcesz schudnąć i masz silna wolę oraz motywację to najlepiej, jeżeli pójdziesz do dietetyka. Moja mama, kobieta po 50tce w 6 miesięcy zrzuciła 10 kg. Poszła dla samej siebie, tyle musiała zrzucić żeby dobrze się czuć. Jestem przekonana, że bez dietetyka by jej się nie udało. Poza tym przez ten okres, gdy była pod jego kontrola nauczyła się nowych zasad i nie było efektu jojo. I musiała wypijać 2 litry wody dziennie.

Gość aga911
Ja również jestem mamą co prawda od 1,5 roku i również zostało mi po ciąży sporo kilogramów na początku nic z tym nie robiłam ale gdy mały skończył rok zaczęłam trochę o siebie dbać ;) zaczęłam regularnie, zdrowo się odżywiać, chodziłam na długie spacery plus dodatkowo suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl koleżanka mi poleciła więc byłam przekonana,że mi pomoże i nie myliłam się;) mój apetyt się zmniejszył i już nie chodziłam i nie podjadałam między posiłkami a to najgorsze co może być

Gość gość
3. Koniecznie udaj sie do dietetyka, nie ma sensu się głodzić a potem znowu wracać do normalniej wagi. Ja chodziłam do pani Joanny Tomczewskiej z Poznania i ułożyła dla mnie dietę dzięki której schudłam bez konieczności głodzenia się.

Gość gość
Nie jedzenie po 14 wczesniej wszystko w normalnych ilosciach.Odstawienie cukru.Picie tylko wody i ziol.Efekt gwarantowany.

Gość gość
efekt gwarantowany? chyba efekt zaburzenia metabolizmu i jego spowolnienia :/

Cześć, no cóż wobec Twojej postawy zostaje Ci jedynie polubić swój stan.Bo cudownych tabletek nie ma .Zmiana nawyków żywieniowych wymaga chęci...proponuję zaprzyjaźnić się samym ze sobą:)

Gość gość
W moim przypadku zastosowanie Foreverslim miało konkretny wymiar - 14 kg mniej na wadze 3 rozmiary mniej w ubraniach... Jedyny minus tego wszystkiego, z punktu widzenia męża, to potrzeba całkowitej wymiany moich rzeczy w garderobie..

Gość jestemzoska
jest taki w 100% naturalny i bezpieczny produkt, SLIMMER - w 6 tyg 13 kg w dół - poczytaj sobie www.slimmer.fit

Gość gość
9:29 Poczutaj o takim odzywianiu.Taki stres dla organizmu jest b.pozadany nawet komorki macierzyte namnazaja siew podwojny sposob.Lekarz opowiadal o tym w dzien dobry tvn.Mowiono tez o glodowkach jednodniowych.Sama nie polecam.Dajesz paliwo organizmowi do 14 czy 15.Potem organizm ma czas na spalenie tego i wydalenie toksyn.W ciagu wlasciwie 2 tyg.schudla 5kg. Warto i zdrowo.Jem owoce mieso i na co mam ochote.Obiad z dwoch dan itp.Tyle ze do 14,15.Czuje sie b.dobrze i brzuch plaski. Polecam

Gość Joanna R2
Ja zastosowałąm Foreverslim i jestem bardzo zadowolona. 3 miesiące czasu i waga spadła o 15 kilo

Może i nie jest to naturalny sposób na pozbycia się niechcianych kilogramów,ale wspaniale działa i jest godny polecenia wszystkim tym,którzy chcą schudnąć.Jest to suplement diety IQacai i osobiście go stosowałem,zaledwie w kilka tygodni straciłem 8 kg.

Gość Daniel45
Moja mama też miała problem z odchudzaniem,dopiero gdy zaczęła stosować suplement diety IQacai,to zaczęła tracić na wadzę.

Gość gość
Suplementy gowno daja. Serio. Ludzilam sie nimi dwa lata, wydalam kupe hajsu, a 17 kg schudlam tylko liczeniem kalorii i cwiczeniami. Po tygosniu dwoch przestawiania sie nie bylo tak zle ale liczy sie regularnosc. Nie ma cudownych trikow.