Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecznie przesuszone i zniszczone usta!

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Nie wiem co zrobić z moimi ustami. Są bardzo suche i bolą. Czasami tak bardzo ze krwawią. Dużo pije i cały czas używam pomadki z Nivea. Usta naprawdę bolą i nie jest to przyjemne. Co mam z tym zrobić? Może znacie jakieś sposoby?

Gość gość
aha i ja używam właśniej tej która jest w linku. Pozostałych z tej firmy nie znam,więc nie wypowiadam się o nich.

Gość gość
Spróbuj innych pomadek lub produktów, ja mam swoją ulubioną z propolisem (GAL), bo świetnie działa na wysuszone usta, zużyłam już niejedno opakowanie. To typowo apteczny produkt, za to mega skuteczny. Ja kupuję u siebie w Poznaniu w aptece pod smokiem i daję za nią jakieś 5 zł, więc taniutko.

Gość gość
Proponuje częściej robić laske chłopakowi to na pewno pomoże

Gość gość
Podobno to niedobór witamin z grupy B, które powinny być wytwarzane w jelitach, a jeśli nie są, tzn., że jelita są chore: 1. zapchane, 2. zajęte przez candidę (dysbioza). Także należy wyleczyć jelita poprzez 1. zmianę diety, 2. terapię przeciw kandydzie. Tylko tyle i aż tyle ;)

Gość gość
A póki nie naprawisz jelit - możesz suplementować wit. B2 albo B complex i wit. A.

Gość gość
najlepiej zapytaj w aptece o jakąś pomadkę lub maść z witaminą A. ja kupowałam niedawno w www.aptekapultusk.pl, pani farmaceutka mi doradziła.

Gość paniusta

jak mysle o swoich dawanych ustach to az mam ochote krzyknąc BLEEEE, były zniszczone, szare, no obrzydliwe, ale od kiedy poszłam wraz z swoja kumpela troszkę "ponaprawiać się" do kliniki Dethloff już tak nie mówie teraz jest WOOW! No te osocze na usta to obowiązek dla kazdej laski. SEEERIO!

Gość gość
23 minuty temu, Gość paniusta napisał:

jak mysle o swoich dawanych ustach to az mam ochote krzyknąc BLEEEE, były zniszczone, szare, no obrzydliwe, ale od kiedy poszłam wraz z swoja kumpela troszkę "ponaprawiać się" do kliniki Dethloff już tak nie mówie teraz jest WOOW! No te osocze na usta to obowiązek dla kazdej laski. SEEERIO!

SPEEEEIRALAJ SPAAAAMÓWO!!!