Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Pełno teraz głupich imion jak Brajanki, Szonki i inne Dżessiki. Oczekuję córeczki. Szukam jednak imienia nietuzinkowego natomiast nie obciachowego. Ładnie brzmią imiona kończące się na "is", znajoma podpowiedziała mi imię "Clitoris". Znacie takie imię? Słyszałam Doris, Nemesis, ale to raczej zachodnie. Clitoris brzmi ciekawie, ale jak to zdrobnić?

Gość gość
Aaaaaaaa!!! Padłam! Albo prowo, albo genialna kpina, albo jesteś autorko głupia jak but. No cóż, ładne imię: Łechtaczka. Ha ha ha ha.

Gość łechtaczkato
Guziczek, dzyndzelek, perełka. To są zdrobnienia od Clitoris.

Gość gość
Jak zdrobnić? Tasia.

Gość BeaNebea
Roześmiałabym się i twierdziła że to prowo gdybym nie miała w pracy (urząd) takiej koleżanki, która wyjechała z niemal identycznym tekstem. Myślałam nawet że to ona, ale to było 5 lat temu, więc chyba nie. Panna miała 22 lata i była stażystką. Szybko - jak to ona powiedziała - "zaciążyła" i szukała jakiegoś oryginalnego imienia dla swojej latorośli. I wyjechała z Vagina. Vagina Ko.... nie wierzyłam własnym uszom. Dlatego mogę uwierzyć, że ktoś serio pyta o imię "clitoris"...

Gość gość
Hmmm... Łechtulka? Łechciątko? Łechtusia? No nie wiem...

Gość gość
Zrobcie se jeszcze syna i nazwij go Anus. Będzie Anus i Clitoris. To dopiero będzie szacun na dzielni... Brajanki niech się schowają. Anusik, Anusik, zawoła Clitorcię na obiad!

Gość gość
Wiecie co? Dzięki autorce, bo założyła taki temat, wiem jak lepiej nazywać swoją łechtaczkę. No nie oszukujmy się, łechtaczka, to nie jest jakieś ładne nazewnictwo. Łechtulka mi się bardziej podoba. Dzięki gość 16:32 :P

Gość Metal Nie Hewi
Hmmmm.... świat mnie zaskakuje, nieustannie. Ale ostatecznie - np. Clitoris Ciupa albo Clitoris Kowalska... Brzmi naprawdę mocarnie.

Gość gość
A może D**encja, albo Łechtancja? Prawie jak Konstancja, moja ciotka...