Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brytyjskie dwa kurki

Sram na UK i na brytyjczyków

Polecane posty

Gość brytyjskie dwa kurki

jak dobrze że islam niedługo zaleje ten parszywy kraj i tępych mieszkańców i zrobią tam kalifat, hahaha

Gość gość
Morda psie. Jak się coś nie podoba to się trzymaj z dala, śmieciu.

Gość gość
Ja tez. My Polacy przewodzimy UE. Wszystko co my robimy jest zawsze najlepsze. Np Solaris Pesa KGHM Orlen setki pałacy i ogrodow. Minie 1000 lat a wy londynskie cepy nie potraficie porzadnego flatu wybudowac - wstyd mi za was. Miałem pecha odwiedzic ten śmieszny kraik jakim jest UK, ale błąd już naprawiony. Kaska zarobiona. Jestem teraz dumnym Polakiem. Poddanym Jego Królewskiej Mości Prezydenta Andrzeja Dudy. I możecie mi skoczyć!

Gość gość
Duda Królewskiej Mości? Buahahaha!

Gość gość
Na kolana ukowskie smiecie przed Ekscelencją Panem Prezydentem. My Polacy najlepiej wykorzystujemy fundusze UE. Mieszkania palce lizac*****ekne drogi. W uk dworce wygladaja jak z lat 70tych buehehhehehehehehee. Co za dno!

Gość gość
Zaczyna sie od tego, ze wam polskie obszczymury bank nie da kredytu. Swojego nic nie macie oprocz umow smieciowych. Ta wasza szlachta to smiech na puszczy. Taki duda krolewski jak i ty cwelu nadwislanski. Prawdziwe rody krolewskie sa w GB. Mamy prawdziwa krolowa a wy macie blaznow oderwanych od pluga. To jest wasza krolewska mosc.

Gość gość
Nie ma juz prawdziwych rodow krolewskich sa w GB. Tylko jakas kukła zwana brytyjska krolowa zyjaca na koszt podatnikow haha. Haha! Co za dno. Prawdziwa szlachta jest w PL. Tak bylo od wiekow kiedy uczylismy brytyjczykow jesc widelcem.

Gość gość
Nie ma juz prawdziwych rodow krolewskich . Tylko jakas kukła zwana brytyjska krolowa zyjaca na koszt podatnikow. Haha! Co za dno. Prawdziwa szlachta jest w PL. Tak bylo od wiekow kiedy uczylismy brytyjczykow jesc widelcem.

Gość gość
Ja tez :D w lutym sie wynosze :D nareszcie :D

Gość gość
Prawdziwe królewskie rody brytyjskie earlów i lordów mieszkają od setek lat w swoich pałacach a wy ćwioki polskie macie Wawel w którym nikt nie mieszka, bo królów w PL już dawno nie ma. No i macie kartonowy zamek królewski w Warszawie,który jest odbudowany i ma "aż" 60 lat. Buahahaha! Nowopostawiona budowla dla chamów oderwanych od pługa w pierwszym pokoleniu po przeprowadzce do miasta.

Gość gość
Nie ma juz prawdziwych rodow krolewskich . Tylko jakas kukła zwana brytyjska krolowa zyjaca na koszt podatnikow. Haha! Co za dno. Prawdziwa szlachta jest w PL. Tak bylo od wiekow kiedy uczylismy brytyjczykow jesc widelcem.

Gość gość
Gooowno prawda. Wy polaczki do dziś rwiecie żarcie łapskami!

Gość gość
Myslisz, ze kogokolwiek to obchodzi ? Co mysli sobie jakis ludek w zapadlej dziurze ? :D Za co ego :P

Gość Lucyna z uk
Ja tez s/ram:D