Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja w pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam Ostatnio zaczęłam nowa prace gdzie poznałam mężczyznę, który od razu mnie zainteresował (działało to w dwie strony). Zaczęliśmy rozmawiać i korespondować, w końcu umówiliśmy się na spotkanie. Było bardzo miło, przez cały czas mnie adorował lecz ja ostudzalam jego zapał. Na drugi dzień było nieco dziwnie, gdyż w podczas pracy unikaliśmy swojego towarzystwa,a jeśli już się zdarzyło ze na siebie wpadliśmy on rzucał rożnego typu podteksty. Później przez tydzień się nie kontaktowaliśmy, mnie przeniesiono do drugiego punktu gdzie dowiedziałam się ze jest w związku i ze jego kobieta mnie publicznie obraza. Przy pierwszej okazji porozmawiałam z nią szczerze lecz ona do niczego się nie przyznała. Wyparła się każdego słowa które mogłoby mnie obrażać i próbowała naprawić sytuacje. Gdy poszłam w odwiedziny do poprzedniego miejsca pracy powiedziałam mu wprost ze wszystko wiem o jego związku ale i on wyparł się tego. Twierdził ze nie są razem i próbował się dowiedzieć o co mi chodzi. O co chodzi temu facetowi? Dlaczego idąc ze mną na spotkanie nie postawił sprawy jasno i nie poinformował mnie o swojej relacji z inna kobieta? Nadal się 'przystawia' mimo iż ja wyraźnie okazuje niechęć.

Gość gość
Ktoś trzeci ma na ciebie ochotkę.

Gość gość
Trudne sprawy, odc. 537.