Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukrainka to dobry materiał do długiego poważnego związku za to polki sa dobre

Polecane posty

Gość gość

Jako tanie jednorazówki.Po prostu one są bardziej rodzinne i tradycyjne a wy rozwiazle i tanie i materialistyczne lewniwce.Co najwyżej kilka procent polek nadaje się do czegoś poważnego

Gość gość
dla zakompleksionych,leniwych Polaków, pracująca jak robocik, potulna Ukrainka,wdzięczna za byle ochłap to idealna żonka.

Gość gość
taaa..rodzinne i tradycyjne, znaczy się siedzą cicho i bez szemrania zajmują domem,dziećmi,pracują a swemu panu i władcy podają piwko a potem robią lodzika ,z wdzięczności że je przygarnął pod swój dach i do swego kraju?

Gość gość
Ukrainki to dobre dziewczyny fakt. Skromne i ulozone. Wsrod Polek tez sie zdarzaja wartosciowe kobiety. Ja juz znalazlem :)

Gość gość
No jasne wam też się marzy sługa :D bierzcie ukraińca za męża :D

Gość gość
chyba z Ukrainkami nie miałeś do czynienia, te jak tylko zobaczą że facet przy kasie od razu się przymilają i nogi chętnie rozkładają :D

Gość gość
10:46 zazdrosna jestes stara wyemancypowana panno?

Gość gość
Dla Polaków Ukrainki są bardzo milutkie, jeśli Polacy mają forsę. Między sobą i ludźmi bez kasy to wredne zdziry w większości. Celem Ukrainki jest złapanie Polaka, pierścionek i kombinowanie jak zabrać mężowi wszystko i urządzić się tutaj w Polsce, a potem kopnięcie Polaczka w tyłek.

Gość gość
10:51 masz pecha synku bo mówisz do męzatki,która wkróce zostanie mamą. ;-)W przeciwieńśtwie do ciebie znam wiele Ukrainek i mam nie tylko wyobrażenia a realne doświadczenie i obserwacje...taa kpracują jak malo kto ale wszystko ma swój cel..przetrwanie,pomoc dla rodziny,która została tam ...jeśli pozna fajnego(czytać bogatego) Polaka to nic dziwnego,że dwoi się i troi aby go zdobyć. MY widzimy wasze wady a dla nich, w porównaniu do Ukraińców jesteście Bogami ;-D ;-D trochę zmienia im się podejscie jak juz Polaka złąpią, zacytuję jedną panią '' Polak zasłuży ,Polak dostanie'' już sobie dopowiedzcie sami co miała na myśli ;-D A tak to fajna dziewczyna,nie powiem. ;-)

Gość gość
10:46 a jak mężczyzna też się stara i daje sporo od siebie i oboje są w takim związku szczęśliwi (i to nieważne jaka narodowość) to ci ci do tego? Lepiej idz zamiast wtracac się w sprawy innych bo się spoznisz na lokalny "marsz szmat" w swojej wsi/miasteczku (szczytowe osiągnięcie feministek )

Gość gość
Oj tak, Ukraińcy to prawdziwe dzikusy. Bydlę tylko by z siekierą i nożem chodziło.

Gość gość
10:58 nie mów mi psychiczny chłopczyku co mam robić...jakbys nie wiedział to jest forum publiczne i odpowiadam na założony tu temat i jeśli masz problem z tym,że nie podoba ci się czyjaś wypowiedź to może polecam pisanie pamiętniczka?

Gość gość
autorze,wybierz się ze swoją Ukrainką na ''Wołyń'' ;-D

Gość gość
wy Pisowskie Kurfyyy zyjecie przeszłością

Gość gość
KURFffaąąą to jest twoja matka

Gość gość
10:56 aha, aha. Tu kazda stara panna ma "meza" i "faceta". :)

Gość gość
zobaczysz jaka ukrainka jest potulna, jak już dasz jej obywatelstwo i kase, a ona sprowadzi banderowskiego brata albo kochanka i cie zatłuką naiwny autorze :D wierzyć w to,że Ukrainiec lubi Polaka to jak wierzyć w świętego mikołaja :)

Gość gość
Mieszkam w stolicy i znam sporo Ukrainek. Praktycznie każda po jakimś czasie rozwodzi się z Polakiem, często bez żadnych dzieci.

Gość gość
cóż , brzydkie Polki mają szansę tylko na Araba, Hindusa, natomiast brzydki, biedny niezaradny Polak ma szansę tylko na Ukrainkę :) nie ma się czym chwalić autorze. Co innego jakbyś zdobył Szwedkę, Amerykankę, Czeszkę. Zdobyć Ukrainkę to jak zdobyć gubałowke :D widać taki masz szczyt swoich mozliwosci

Gość gość
A niech synek robi co chce.Klepie 3 po 3.A my przyznajmy rację,bo lekarz kazał przytakiwać.:)

Gość gość
11:14 ;-) to twój probem ,że mi nie wierzysz ;-) fakty są takie,że niedługo urodzę synka a ty jesteś żałosnym frustratem na forum dla kobiet,który obraża swoje rodaczki i myśli że na wschodzie czeka na niego cud,miód i pomarańcze ;-) ale te pomarańcze po obraniu skórki mają gorzki smak.

Gość gość
Ja tam nie znam ukrainek poza tymi w bordello

Gość gość
11:18 a ty rzygasz na polakow.

Gość gość
Prawda jest taka że niejeden facet wolalby wylizać ossraną pupę Ukrainki niż pocałować w usta polkę która była na Wyspach brytyjskich...

Gość gość
prawda jest taka, że nie jesteście prawdziwymi mężczyznami, prawdziwy Polak ma Polkę, bo się o nią postarał, wie jak zdobyć kobietę, a wy idziecie na łatwiznę... no to cóż. Ja w Polsce długo byłam sama, bo uważam, że mężczyzna powinien zdobywać kobietę, w Polsce niestety są maminsynki i kobiety zdobywają facetów. Ja wyjechałam do Niemiec i po pół roku już miałam narzeczonego, bo Niemcy to zdobywcy, nie to co Polacy :(

Gość gość
"Dla Polaków Ukrainki są bardzo milutkie, jeśli Polacy mają forsę. Między sobą i ludźmi bez kasy to wredne zdziry w większości. " Ot cała prawda! Do facetów są miłe, ale do Polek wredne (eliminacja konkurencji?). Pracuję w firmie gdzie od roku zatrudniają też prócz Polaków Ukraińców i Ukrainki, więc wiem co mówię...

Gość gość
12:12 p********a hipokrytka! Polak ma miec polke, ale polka moze juz kogo chce. Nie dziwie sie, ze cie tu olewali! A tam masz, turasa urodzonego w berlinie.

Gość gość
Kiedyś w czasie wakacji razem z koleżanką załatwiłam sobie pracę przy zbiorze borówek. Razem z Polakami pracowało dużo Ukraińców. Miałam okazję zobaczyć różne Ukrainki -młode,starsze. w czasie przerwy siadały zawsze oddzielnie ,w grupie i były na dystans,chociaż pytane i proszone o coś były nastawione życzliwie...tematem ich rozmów zwykle był problemy finansowe,troska o dzieci,które zostały na Ukrainie,że w Polsce lepiej, że fajnie by było rodzine sprowadzić ,poznać Polaka ;-) itp. jedna żartowała nawet że ma PLAN z tym związany. Raz zbierałam owoce w parze z jednym Polakiem,mężem Ukrainki,mieli już dzieci. Jego zony tego dnia nie było w pracy i facet był wyraźnie ożywiony,wesoły, rozmawiał ze wszystkimi..Na nic sie nie skarżył ale słyszałam jak starsze kobiety,które pochodziły z tamtych stron żartowały,że jest u niej pod pantoflem a nawet ona go BIJE ...na drugi dzień jego żona już wróciła i było widać wyraźnie,że jego zachowanie się zmieniło...jakby się skurczył w sobie, z nikim nie rozmawiał. Dziwna to była parka. ot, takie spostrzeżenie.

Gość gość
ukropki takie były ale 20 lat temu teraz mają większe aspiracje

Gość gość
posty chwalące ukrainki a obrażające Polki piszą Ukrainki szukające frajera na paszport