Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 katankabe

Farby Naturtint kto u偶ywa?

Polecane posty

Go艣膰 katankabe

S艂ysza艂am ostatnio od fryzjerki o farbach Naturtint, kt贸re podobno nie niszcz膮 w艂os贸w. Chcia艂abym je wypr贸bowa膰 - czy kto艣 z Was je zna i wypowie si臋? Gdzie je kupi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pamelove
Sk艂ad maj膮 lepszy od drogeryjnych farb, szuka艂abym raczej w aptekach czy w necie... Paletka jest do艣膰 du偶a, wi臋c jest w czym wybiera膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U偶ywa艂am - kiedy艣 kole偶anka zam贸wi艂a z zagranicy i rzeczywi艣cie w艂osy by艂y po niej mi臋ksze i takie bardziej sypkie. Szkoda, 偶e nie mo偶na tak od r臋ki jej kupi膰, bo ch臋tnie bym si臋 przestawi艂a na co艣 takiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi przyda艂oby si臋 co艣 takiego - farbami drogeryjnymi tak zniszczy艂am w艂osy, 偶e musz臋 co艣 innego wymy艣li膰. Naturtint wst臋pnie nawet mnie przekonuje - zero zb臋dnej chemii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pr贸bowa艂am jej pierwszy raz wczoraj i jestem zadowolona! W艂osy nei s膮 tak sztywne jak zazwyczaj po farbowaniu, poza tym 艂adnie si臋 b艂yszcz膮 i s膮 mi臋kkie. Na pewno spr贸buj臋 raz jeszcze!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
moje w艂osy po tych farbach rzeczywi艣cie od偶y艂y... a by艂y w strasznym stanie. Stosuj臋 j膮 od ok 8 miesi臋cy i w艂osy kt贸re by艂y farbowane tylko naturtint wida膰, 偶e s膮 zdrowsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajne, naturalne farby - ja lubi臋 Naturtint za 艂adne br膮zy i za to, 偶e pi臋knie si臋 po niej w艂osy b艂yszcz膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja u偶ywam Golden Blonde - 艂adny jasny blond ze z艂otym refleksem. w艂osy s膮 mi臋kkie, b艂yszcz膮ce, 艂adnie si臋 "lej膮". Lubi臋 jak po farbowaniu mama taki efekt jak po naturtint.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anna2121
najlepsze farby z jakimi si臋 zetkn臋艂am. nie podra偶niaj膮 sk贸ry g艂owy, w艂os贸w te偶 nie niszcz膮 jak inne farby z amoniakiem. dla mnie strza艂 w dziesi膮tk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 supe艂ka
Farby super! :) w艂osy s膮 wr臋cz bardziej od偶ywione po farbowaniu ni偶 przed. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja juz po Naturtintcie si臋 przekona艂am, 偶e je艣li b臋dzie si臋 konsekwentnym w dbaniu o w艂osy, to odwdzi臋cz膮 si臋 swoim wygl膮dem :) moj***ardzo od偶y艂y po naturalnej farbie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naturtint i inne naturalne nie farbuja a lekko tonuja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fakt, drastycznie koloru tak nie zmienisz, ale to troch臋 tak co艣 za co艣. I tak wg mnie kolor 艂adnie 艂apie i si臋 utrzymuje, a przede wszystkim w艂osy po niej s膮 w dobrej kondycji. Uwa偶am to za ca艂kiem dobry uk艂ad ;)

Udost臋pnij ten post