Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gęgacz to poseł partii PiS albo wyznawca ich religii

Polecane posty

Gość gość

:D:D:D więc szanowne choooy ci w dooope zdrajco ojczyzny :D:D łykaj sperme

Gość gość
Najeczku weź idź sie piedrol, tępaku jepany z KOD-u 🖐️

Gość gość
Nie sądzę. Gęś gęga od zawsze, nie było polityki a gęgała.

Gość gość
To osobista niechęć do którejś z ciotek , nie mająca podłoża po -tfuuu -lityki.

Gość gość
gość dziś Najeczku weź idź sie piedrol, tępaku jepany z KOD-u lapka.gif XXXXXX nie jestę naJeczkiem p**dochlaście fanatyku z urojeniami.. idź pastować buty wybuchającą pastą :D:D:D yepany pelikanie.. Kazdego w Polsce już nudzi to wszystko i az bolą uszy karwaaa 😴 afery, mistrale przekazane za dolara i choyhy wie co jeszcze.. więc tak lepszy KOD, lepiej by rządził żul spod sklepu od twoich idoli frajerzyno, pewnie z Apteki.. karwaaa..

Gość gość
Matuszczak ty debilu :D

Gość gość
gadka o złodziejach kiedy największy złodziej i bandyta jest przy korycie koleżko i tylko czekać przy ekshumacjach sytuacji takich wnoszenia masowo pozwów przeciwko twoim idolom o bezczeszczenie zwłok ponieważ rodziny nie wyrazaja zgody na ekshumacje.... :classic_cool: lata żerować na tragedii karwaa a teraz jeszcze rządzić komuś czy na urodzić chore dziecko.. by ksiądz zarobił na chrzecie.. bo za darmo chrztu nie udzieli :D:D:D bo mu karwa nie wolno ... karwaaa... 😴 jedno ci powiem tak jak nie jeden komunista wpiertolił czerwoiną ksziążeczkę frajerzyno tak ty zeżresz swoje obsrane z żalu majty PiS upadnie ;)

Gość gość
do tej pory ekshumowano 9 ciał i w żadnym nie znaleźli śladu zamachuu niczego. :D:D zamach to urojenie tak jak przekazanie mistrali za 1 dolara :D:D:D🖐️ nie chce myslec ile kasy bedzie to kosztowalo spoleczenstwo.. no ale tak kasa z caralaci jest albo to co z niej raczej zostalo :D:D:D

Gość gość
Najeczku,ale z ciebie poyeb :-P

Gość gość
nie jestem najeczkiem ale podchodzisz mi pod macierewicza :D:D 🖐️ poy******. no jaki argument kutAAAA##asiIIIarzu.. :D:D..

Gość gość
Człowieku, czym się naćpałeś? Tego potoku nienawiści nie da się czytać.

Gość gość
gdzie ty widzisz nienawiść? ja i cała Polska widzę rzeczy które widzi cały swiat i jest nam wstyd za ludzi którzy nie mają zielonego pojęcia ale się pchają bo widzą w tym kase i przez chwilę mogą być ważni :).. nienawiść płynie z patrii pis taj jak z wychodka idzie rura asenizacyjna do zbiornika.. :)

Gość gość
Ten styl jest mi znajomy. Pół forum gnębisz. Ty czlowieku nie tylko kaczafeiego nienawidzisz... Ty nienawidzisz większości ludzi stąd hejterze. Kiedy próbuję wizualizować ciebie, gdy to wszystko piszesz , widzę chore zwierzę toczące wscieklą pianę z pyska.

Gość gość
!7.01 Staffeł login kurfiarzu :classic_cool:

Gość gość
:o:O.. no chyba cie cos powaliło.. 😴 :D:D:D:D :( nikogo nie obrażam :classic_cool: a nienawiść to zbyt wygórowane określenie 😴 ... jako ogłupiana osoba przez bzdurną śmieszną propagandę nie zauważysz tego 😴.. nienawiść to szanowny pan Kaczynski pokazuje przez to co mówi i co robi w stosunku do swoich obywateli.. jaką ciemnotą próbuje nas karmić :(..

Gość gość
Na szczęście dla jednych lub dla innych na nieszczęście cala Polska to nie tylko Ty. Ty widzisz nienawistny PIS ja widząc PO , ludzi którzy utopili ten kraj w aferach. Widzę mafię prawniczo - biznesową. , kupującą ludzi z i ch rodzinnymi domami, za 50 zł i wyrzuconymi z czterech ścian pod most. Polska jest podzielona. Nie ma czegoś takiego jak wszyscy. Niie ma czegoś takiego że nasze jest najsze a wasze nie. Na sto słów obelg i zarzutów wobec PISU padnie sto obelg i zarzutów wobec PO. I jeszcze jedno. Ja dyskutując szanuję drugiego. Czy jest na odwrót , niech oceni ktoś z boku .

Gość gość
I równie dobrze jak ty zarzucasz mi ogłupianie mnie przez Kaczyńskiego ja powiem że nie zrozumiesz mnie bo ogłupia Cię Schetyna albo Petru

Gość gość
gość dziś Utopili w aferach?:D:D:D:D Afera śmoleńska ciągnie się latami i pasożyty z piS żerują na niej przy okazji kampanii wyborczych zwłaszcza rozdrapując rany bliskim ofiar .. to jest s************o ciągnące się latami i nazywane "spiskami, zamachami i zdradą" otóż jedyni zdrajcy tego kraju obecnie rządzą.. Jesteś obywatelu taką samą kpiną jak ci na ktorych oddałeś swóh glos naiwnie myslac o zmianie na lepsze.. odprawy dla oficerow wosjka prowadzi jakić k***a ciec z apteki bez kompetencji.. tylko dlatego ze lizal komus d**e :D:D:D cala polska z was sie smieje i wstydzi PiSu i ich wyborców :)

Gość gość
idz po wytyczne do biura prasowego PiSU wielu prostych rolników ma większą kulturę osobistą od członków tej partii.. nie słucham polityków obserwuje do czego prowadzi ich sposób prowadzenia tego kraju.. :) pokazali ze nie mozna dac im wladzi i straca wladze szybciej niz mysla :).. ty sluchasz politykow.. kolezko.. i idziesz slepo za nimi i prowadza cie na rzeź ;)

Gość gość
beata niestety ten rząd obalą kobiety :classic_cool::classic_cool:🌼beata niestety ten rząd obalą kobiety :classic_cool::classic_cool:🌼beata niestety ten rząd obalą kobiety :classic_cool::classic_cool:🌼beata niestety ten rząd obalą kobiety :classic_cool::classic_cool:🌼beata niestety ten rząd obalą kobiety :classic_cool::classic_cool:🌼

Gość gość
gość dziś do tej pory ekshumowano 9 ciał i w żadnym nie znaleźli śladu zamachuu niczego. smiech.gifsmiech.gif zamach to urojenie tak jak przekazanie mistrali za 1 dolara smiech.gifsmiech.gifsmiech.giflapka.gif nie chce myslec ile kasy bedzie to kosztowalo spoleczenstwo.. no ale tak kasa z caralaci jest albo to co z niej raczej zostalo smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif X gość dziś do tej pory ekshumowano 9 ciał i 7 ciał nie należałoy do tych nazwisk tych którzy leżeli w grobach. Zresztą ,nie ma co dyskutować, siedemnaście rodzin wniosło sprzeciw a w katastrofie zginęło 96 osób

Gość gość
Są tam podpisy członków rodzin: Ewy Bąkowskiej, Leszka Deptuły, Grzegorza Dolniaka, Artura Francuza, Jarosława Florczaka, Pawła Krajewskiego, Andrzeja Kremera, Barbary Maciejczyk, ks. Adama Pilcha, Katarzyny Piskorskiej, Agnieszki Pogródki-Węcławek, Arkadiusza Rybickiego, Andrzeja Sariusz-Skąpskiego, Leszka Solskiego, Jolanty Szymanek-Deresz, Wiesława Wody, Edwarda Wojtasa. X Z całym szacunkiem dal bólu rodzin, inne zdanie ma pozostaał część rodzin, niekoniecznie pisowska.Pani Racewicz np chce mieć pewność że chodzi na grób męża