Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy powinienem uzupełnić edukację gimnazjalną

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam takie pytanie; za moich czasów nie było gimnazjów, ukończyłem żłobek, przedszkole, zerówkę, 8-klasową szkołę podstawową, 4-letnie LO, 5-letnie studia magisterskie oraz studia podyplomowe. Niemniej czuję, że moja edukacja jest niepełna, poprzez brak gimnazjum właśnie :( Czy są gimnazja dla dorosłych i czy mnie do takiego przyjmą mimo dyplomu uczelni wyższej jak powiem, że mam braki w edukacji?

Gość gość
są gimnazja dla dorosłych ale jak to mówią nie dla psa kiełbasa nie zostaniesz gimbusem bo jesteś już magistrem ;) słabe prowo

Gość gość
ale JAK ŻYĆ w takim razie? :O

Gość gość
Spoko, do gimnazjum dla dorosłych bez problemu Cię przyjmą. Zapłacisz i masz :D Też jakaś taka niedowartościowana się czuję przez brak gimnazjum właśnie. To nie je życie, to je wegetacja :D

Gość Nova CE Bydgoszcz
Odczuwasz braki edukacyjne? Zapraszamy do naszego Biura NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy! Zapisz się do gimnazjum lub liceum ogólnokształcącego i ukończ szkołę aktualnie obowiązującym trybem przed reformą oświaty. Zapisujemy na wyższe semestry! - Bez egzaminów wstępnych czy konkursu świadectw Zdobądź z nami nowe możliwości, jakie da Tobie uzupełnienie wykształcenia :)

Gość gość
No pewnie, że są i to właśnie tworzone dla takich ludzi jak ty czy ja :D Jeżeli chodzi o mnie to uczęszczam do takiego gimnazjum we Wrocławiu do szkoły Kreatoredukacja. Teraz czasy takie, że życie daje nam możliwości nadrobienia edukacji jeżeli tylko mamy na to ochotę ;)