Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2019

Powiekszony brzuch, brak miesiaczki, pomocy..

Polecane posty

Gość gość2019

Witam. Pisze tu ,bo nie mamm komu sie zmierzyc,a juz warjuje. A wiec tak zaczne od poczatku. Moja miesiaaczki nigdy nie byly regularne, pawie zawsze sie spoznialy kilka dni, czas nawet miesiac, ale byly normalne trwafy 5-6 dni i byly obfite. 17 czerwa mialam stosunek ( bez zabezbieczenia, ale nie konczylo sie we mnie) po tyg po tym stoaunku mialam dziwne uplay bardzo ciemne prawie jak smola, tydzzien pozniej dostalam okres ale byl skapy, prawie same skrzzepy ale trwal 6 dnni. Po tej miesiaczce poszlam do swojego ginekologa powiedzialam mu wszystko mialam badanie na fotelu i usg ciaze wykluczul, a na usg byla mala torbiel na jednym jajniku i prawdobodobnie pekla stad te dziwne uplay. Kaazal czekac na miesiaczke i zaczac brak tabletki anty. Okej. Mimo to i tak mialam schze w ciagu miesiaca zrobilam 6 testow wszystkie negatywne. Przyszla kolejna miesiaczzka w sierpniu ( znow skapa taka sama jak poprzednia) we wrEsniu to samo. Poszlam do innego ginekologa tym razem na nfz u nas w szpitalu. Mialam badanie tylko na fotelu i lekarz stwierdzil ze jest zapalenia - dostalam antybiotyk i tabletki dopochwowe i mialam czekac zobaczyc jak bedzie wygladac kolejna miesiaczka. Powinnam dostac ja 10.10 jednak nie prrzyszla. Dzis jest 24.10. Bylo by okej gdyby nie to ze moj brzuch sie znacznie powiekszyl , zauwazylam ze czesto chodze do toalety , czuhe jakby rozpieranie w brzuchu kilka dni pobolewal mnie prawy jajnik.. Caly czas mimo wizyt u gina i testow mam mysl ze jestem w ciazy, ale czy to mozliwe?? Ze zero wczesnych objawow , 4 tyg po stosunku bylo badanie, 3 msc po stosunku bylo badanie.. Momentami czuje jakby mi cos plywalo w brzuchu , co chwile siedze na internecie i patrze czym sa takie objawy juz swiruje.. Czy to przez stres zaniknela miesiaczka? 26.10 jestem zarejestrowana do mojego gina, boje sie tej wizyty nie wiem czego sie spodziewac. Czy ktoras z was tak miala? Prosze o odpowiedzi..

Gość gość2019
Dodam ze zaczelam mierzyc sobie teemperature i jest normalna 36,5-36,6. Cisnieie mam troche za niskie. Robilam wyniki morfologii i moczu - morfologia wszystko w normie, a w moczzu d liczne bakterie i nablonki plaskie

Gość gość
Już widać ze rosnie ci brzuch.Będzie 500+

Gość gość
Telefon Zaufania 586 915 915 i netporadnia.pl Godziny kontaktu: 18.00 - 23.00 Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy . Jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne a także wiedzę z zakresu: 1 medycyny, 2 farmakologii, 3 procedur wsparcia instytucjonalnego, 4 psychologii 5 prawa, Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję

Gość gość
hmm...ciężko dyskutować z diagnozą lekarską...z tego co wiem przyczyna powiększonego brzucha może być np. niezdiagnozowana torbiel(tak miała moja siostra) albo brzuch powieksza się tuż przed okresem...Mamy teraz teraz usg. i raczej ciążę ginekolog powinien wykryć. A skoro cos niepokojącego dzieje się z Twoim brzuchem - dobrze, że jesteś zarejestrowana do lekarza!Bardzo obawiasz się zajścia w ciążę?

Gość gość2019
Niestety tak.. Mam 20 lat. Nie jestem w stalym zwiqzku mam coreczke 2,5 letnia. Mieszkam z rodzicami.. Jutro mam lekarza , zwiariuje i nie zasne dzis chybaa..