Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po kłótni się zablokował i nie reaguje na mnie, co robić?

Polecane posty

Gość gość
do mnie ciągle ktoś dzwoni orange tv kablowa wycieczki do miejsc świętych połączone z prezentacją proponują

Gość gość
gość dziś Dzwonić nigdzie nie będę kłamstwo właśnie wyszło przez to, że Koleżanka zadzwoniła do niego więc żadnych takich numerów wiecej Do zadzwoń do tej koleżanki i zapytaj czym sa tak zajęci że facet nie moze nawet na smsa odpisac

Gość gość
Moja koleżanka zadzwoniła do niego w mojej obecności na moje życzenie.

Gość gość
Gośc2 z 15.54 chyba jesteś desperatką. Olałabym buca.

Gość gość
odezwal sie i tylko podziekowal za zyczenia, przeprosil ze dopiero teraz, jednak tematu klotni, zlosci itp. nie pociagnal...

Gość monique213312
To Ty też narazie nie podejmuj tematu. widzisz, skoro sie odezwał to moze jeszcze sie pogodzicie jak pisalam :) Ale nie narzucaj sie mu teraz , tylko odpisuj

Gość gość
Monique213312 to mam czekac? wiem, ze dzisiaj jest zajety, napisalam mu, zeby sie odezwal w którys dzien jak znajdzie chwile...

Gość gość
No nie, najlepiej napisz mu jeszcze ze go chcesz w d**e pocalowac :O Ty juz zupelnie stracilas resztki rozumu? Gisciu robil Cie w balona, klamal a Ty teraz za nim latasz i zabiegasz o kontakt? Ty masz dobrze pod kopula?

Gość gość
nieporozumienia trzeba wyjaśniać, chociażby po to, żeby lepiej zrozumiec uczucia i motywy drugiej osoby. Każdy psycholog powie, że nieporuzmienia się rozwiązuje a nie zamiata pod dywan, bo każde następne po nieoczyszconej atmosferze rośnie ze zdwojoną siła. Dlatego wszyscy Ci, którzy po kłotni długo się nie odzywają, nie próbują zrocumieć się nawzajem, nie chcą oczyścić atmosfery tylko przechodza do porządku dziennego, nie nadają się do związku.

Gość gość
autorko, myślę, że jesteś jeszcze młoda, ale wyobraź sobie takie zachowanie człowieka, z którym masz dzieci, pracę i dom na głowie. Z człowiekiem, który się tak zachowuje nie da się żyć. Pomyśl o tym

Gość gość
Cześć wsyzstkim, tu autorka postu... :( u mnie dalej cisza, od poniedzialku nic, ja mam mega doła, analizuje ciagle i wiem, ze nie bylam idealna, mialam fochy, ale naprawde mi zalezalo i boli jak nie wiem, ze nawet nie probuje porozmawiac ze mna, nie powiedzial, ze to koniec tylko po moich slowach, ze klamal zamilkl i juz jak tak mozna... :(

Gość gość
autorko, zamiast skupiać się nad tym, czemu się nie odzywa, zacznij się zastanwiać czy chcesz żyć z tego typu osobą

Gość gość
gość 2016.10.26 ale wyobraź sobie takie zachowanie człowieka, z którym masz dzieci. A jak sie jeszcze dzieci w ojca wrodzą i też nie bedą sie odzywać? I weź tu ugotuj coś na obiad żadne ci nie podpowie co by chciało zjeść.

Gość gość
A ja mam tak, nie odzywa sie to poczekam troche i coś napisze a jak dalej nic... Blokada i wywalam z kontaktow

Gość gość
Szkoda nerwow i czasu a jeszcze analizowac??? Po co nie to nie , krotka pilka kobiety i przestancie beczec! Trzeba znac Swoją wartosc

Gość gość
Mialam flirt w pracy z duzo mlodszym mężczyzna, robilo sie goraco, potem spotkanie, calowanie ze w głowie sie krecilo.. Pieszczoty, praktycznie publicznie he na kocyku na trawce he.. Potem ostre pisanie o seksie...widzielismy sie w pracy to az slina nam kapala na Siebie he.. Ale nie chcial sie spotkac sam na sam... Jestem zdrowa kobieta ilez mozna sie bawic w kotka i myszke? Tym bardziej ze nakrecal mnie na Siebie strasznie.. Potem powod ze ja do niego zle pisze i ze lepiej to zakonczyc.. Bylam w szoku, ale przespalam sie z tym a rano napisalam tylko dzien dobry , bylam juz usunieta a on tylko przeczytał i nic... To ja tez zrobilam Swoj ruch... Jest zablokowany i wywalony ze znajomych i oboje mamy swiety spokoj

Gość gość
Autorko, zagladasz tu jeszcze?

Gość gość
12'21 wielokropkowa, ty jak nie walniesz jakiegoś prowo tekstu, to "nie żyjesz " ?

Gość gość
Odkopac stary temat,żeby cokolwiek napisać ? ! hmm.

Gość gość
A o co chodzi?