Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem wieśniakiem mieszkam na wsi co mi miastowi zrobicie jestem dla was smieci

Polecane posty

Gość gość

-em gnojem nie mam prawa żyć tylko dlatego że jestem ze wsi śmierdze gnojem na kilometr moze wprowadzicie czystke zeby wszystkich wieśniaków wybić bo jestesmy dzikusami moze wprowadzicie paragrafy za mieszkanie na wsi

Gość gość
Mylisz się autor żaden mieszkaniec wsi nie jest w niczym gorszy od mieszczucha, wieś nas żywi i pownnismy być choćby za to jej wdzięczni.

Gość gość
chyba nie masz wiekszych kompleksow niz ci, chocby z Piaseczna, ktorzy pisza, ze sa z Warszawy? :D albo z takich samych odleglych km miejscowosci z wlasnymi okregami i rada, ale podpinajacymi sie pod duze najblizsze miasta, jak Krakow, Wroclaw czy Gdansk, zeby podniesc swoja samoocene? :D :D

Gość gość
Gość od Namysłowa nie chwili sie ze jest z wrocławia czy opola Bo jego miasto czyli namysłów jak on twierdzi "namysłów jest fajnym miastem" on musi byc dumny Bo ciagle pisze o Namysłowie

Gość gość
Nie przesadzaj chłopek :). x Ja nic do mieszkańców wsi nie mam :). x Ale przyznaję, że czasem przejeżdżając przez jakąś wieś autem, brzydzi mnie zapach gnoju parcelowanego na polach. x Tyle że tym gnojem pachnie wiejskie pole, a nie wiejski lokator :) . x Ps. Wieśniak nie oznacza w potocznej mowie polskiej mieszkańca wsi :).