Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia nie nastka

Moment wytrysku w ustach bardzo mnie podnieca

Polecane posty

Gość Gosia nie nastka

I te oczekiwanie od początku sprawia ,że z pasją pieszczę partnera.No nie wyrabiam wtedy.To przyszło z wiekiem i sama się dziwię,ale to jest cudowne.Też tak macie ,też z czasem zaczelyscie to doceniać?Podszywek nie unikne,ale bardzo chciałabym wiedzieć po prostu .

Gość gość
Ja z mężem oboje lubimy lecz w pozycji 69 mąż ssie mnie a ja jemu do momentu wtrysku. Przy oralnym seksie jest ważna chigiena intymna i dieta od tego zależy smak nektaru.

Gość Gosia nie nastka
Wiesz tu nie chodzi tyle o smak bo tego nie czuje,albo nie zastanawiam się nad tym.Raczej o sam fakt ,zdarzenie te emocje.

Gość gość
nie wiedzialem co to naprawde znaczy dopoki moja dziewczyna nie zrobila mi lodzika z polykiem a pozniej podzielila sie wytryskiem ze mna:P

Gość gość
uwielbiam lizać mojej anuska mmm zawsze to robię przed wejściem od tylca ale w cipke bo analu się boi

Gość gość
Jest to cudowne uczucie gdy tryska w ustach. Podczas wymiany partnerów gdy kochanek się spóści mi w usta dzielę się spermą z mężem i jego żoną. To samo gdy kochanka mężowi obciąga dzili się z nami spermą. Oczywiście wymiana partnerów nie polega tylko na obciąganiu lecz na mocnym zetknięciu naszych c**ek.

Gość gość
Jest to cudowne uczucie gdy tryska w ustach. Podczas wymiany partnerów gdy kochanek się spóści mi w usta dzielę się spermą z mężem i jego żoną. To samo gdy kochanka mężowi obciąga dzili się z nami spermą. Oczywiście wymiana partnerów nie polega tylko na obciąganiu lecz na mocnym zetknięciu naszych c**ek.

Gość gość
gość dziś XXX pieprysz bzdury w kazdym temacie.. i to jest wlasnei to twoje super erotyczne zycie? kochanek maz :D:D:D:D zalosna klamliwa zboczona istoto

Gość gość
lubie_sperme@fajne.to