Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy iść do prostytutki?

Polecane posty

Gość gość

nie mam dziewczyny, mam już dość masturbowania się, gdy się masturbuje obwiniam się, czuję się źle, jednocześnie mam bardzo dużą ochotę na seks, tak po prostu poczuć bliskość fizyczną kobiety.Przeżyć to tak na prawdę. Nie wiem co robić, nigdy nie byłem, ale to pragnienie jest ogromne.Ktoś powie szukaj dziewczyny,dziewczyny moge szukać ale to wszystko trwa,a ja mam dużą ochotę, taka ma natura. I nie jest to wymysł bo mi sie dzisiaj zachciało,to się zbiera od kilku miesięcy.

Gość gość
kobiet interesuja tylko doswiadczeni nie wazne czy to g**** czy prostytutka

Gość gość
u prostytutki nie poczujesz bliskosci..odradzam :(

Gość gość
Synu to Ty? Ani się waż !!!

Gość gość
Ile masz lat autorze?

Gość gość
mnie nie interesują doświadczeni,lubię osobiście i jako pierwsz********czy mam w d***e

Gość gość
Dlatego pytam.

Gość gość3112
Kolego , to posty.....mi to jest biznes z jej strony . Przerobi Ciebie w ciągu 10 sekund i jeszcze wyśmieje. A w głowie zostanie na zawsze , twój pierwszy raz , całe 10 sek. Jak jesteś takim desperatem i nie umiesz wciskać bajery. To proponuję się z taką panią , tylko najlepiej jakąś młodą początkującą , ugadać się na całą noc . Jak jej przedstawisz twój problem to masz duże szanse powodzenia. jedynym minusem jest kasa średnio 1500

Gość prawikzewsi
Uprawiają sport to rozładunek napięcie

Gość gość
Prostytutka robi to dla kasy ale to jest człowiek ktory nie chce, nie umie inaczej lub musi tak zarabiać. Mnie jest szkoda człowieka ktory tak żyje . Nie lubię ich ale mysle sobie ze one zostały prostytutkami bo dom, rodzice, szkoła...cokolwiek co jest ważne i powinno dawać wsparcie zawiodło. Dlatego facet ktory idzie i płaci jest upokarzające dla obydwu stron. Nie bierz w tym udziału tylko dlatego ze jesteś"głodny" . Tak wielu facetów używa tych kobiet i od tak dawna ze zatarło sie myślenie o godności. Niby człowiek musi jeść, spać, pic i dymac ale wiesz...nie zjesz gowna nie bedziesz spał na śmietniku i nie wypijesz brudnej wody to dlaczego miałbyś używać drugiego człowieka ,wsadzić mu penisa tylko dlatego ze on tez nie chce jeść gowna i chce lub musi zrobić to z obcymi ludźmi . Lepiej zainwestuj w siebie niz w sex z k***a

Gość gość
To że one sa takie biedne to feministyczna propaganda, kogo obchodzi godność jak zamiast 12h w biedronce na kasie mogą ćpać, chlać bawić sie po klubach, co i tak wczesniej robiły tylko jeszcze musiały płacić. Mają kasę bez porównania wiekszą niż z uczciwej pracy. Dodatkowo jeszcze można dosypać coś i okraść klienta Pewnie że sa też wykorzystywane ofiary tak jak i nieuczciwi pracodawcy co nie placą, obozy pracy i umowy śmieciowe. Dodatkowo są wspaniałomyślnie zwolnione z płacenia podatków mimo że działaja legalnie w ten sposób państwo promuje ten zawód.

Gość gość
Idz chłopie idz, dobrze ci to zrobi.

Gość gość
Wizyta u prostytutki to normalna sprawa dla faceta. Tak dla zdrowia psychicznego i fizycznego. Natomiast na pierwszy raz ...hmmm wybierz bardzo młoda. Co do samych dziewczyn. To nie są biedne dziewczyny które nie miały wyjścia. To cwaniary kyore wybrały to świadomie.

Gość gość
Zona dziewczyna prostytutka czy narzeczona to nie ma roznicy w kada trzeba najpierw inwestowac jak nie masz bajery i wygladu modela. Fakt 1 kobiety wymagaja doswiadczenia Fakt 2 w tej chwili cie nie chca wiec zrob to z kims kto ciebie nie odrzuci Fakt 3 kobiety puszczaja sie na prawo i lewo wiec czemu ty dla zdrowotnosci nie masz czegos zrobic Nie badz frajerem i nie czekaj na milosc bo ani kobiety tego nie docenia to jeszcze zostaniesz wysmiany i odrzucony oraz sam bedzies czul sie zle bo twoja zona nie bedzie miala lepszej przeszlosci niz ta potencjalna prostytutka.

Gość gość74
gość dziś Dobrze prawisz tylko takie walenie pierwsze w życiu , nie wiem jak dla was ale dla mnie , było czymś ważnym . A takie walenie bez uczuć może młodego później skrzywić , jednak lepiej jak wyrwie jakąś która szuka tego samego. Podniesie mu się samoocena i będzie facetem..

Gość gość
14:23 Hahaha, tak widać jak dla Cb ważny był pierwszy raz skoro piszesz "walenie"... żal.