Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxDominikaff

Zakochałam się w fikcyjnej postaci!

Polecane posty

Gość gość
W kim sie zakochalas?

Gość gość
ja sie zakochalam w Wiedzminie i zyc jakos trzeba dalej 🖐️

Gość gość
zresztą, gimbie, ZRESZTĄ! Zresztą TO NIE z resztą

Gość gość
Wszystkie gimbusy piszą "z resztą". Nic nie czytają, najwyżej głupawe filmy oglądają i takie są skutki jak w tym topiku - jest szczenięca miłość, brak znajomości podstaw ortografii.

Gość gość
powiedz jestem ciekawa. ja mam krasza na Deryla z Walking Dead nawet figurke sobie kupiłam <3

Gość gość
ale dzieki takim wspanialym spolecznikom, oczytanym, wyuczonym i poswiecajacym swoj cenny czas w zagonionym praca i domem dniu , my szara masa gimbasowa mozemy poznac nasze bledy! nie wazne, z emogla to byc zwykla literowka, jaka ja (co zauwazylam i specjalnie nie poprawie) wlasnie popelnilam niecelnie uderzajac w spacje, nie wazne, ze kolejny post nie na temat, bo czytanie ze zrozumieniem i trzymanie sie tematu nie jest tak wazne jak wytkniecie orta, wazne ze spelnilo sie swoj spoleczny czyn i dalo ujscie frustracji po wyczerpujacym dniu spedzonym bezproduktywnie przed monitorem 😴

Gość gość
ale który:D Bilbo? Frodo? Merry? :) Ten aktor co gra froda jest strasznym słodziakiem. takie "zakochiwanie" sie to normalne. Koleżance podobał się kiedyś uwaga........ Putin! ;D

Gość gość
nie mój typ, ale rozumiem. ;D To normalne i nie jestes pierwszą i ostatnią zakochaną w fikcyjniaku. :)

Gość gość
kiedyś się kochałam w Taxedo/mamoru z bajki czarodziejka z księżyca xD

Gość gość
Ja byłam zakochana w Marku Jeffersonie i tez na kafe o tym pisałam :P

Gość gość
Znam te uczucie. To taki jakby żart mózgu. Może się zdarzyć każdemu. Mamy z te go nauczkę że nie wszystkie uczucia i nie do każdego trzeba od razu traktować poważnie. Co to twórczości Tolkiena, to pisał niesamowicie. Swego czasu nie mogłam dojść do siebie z powodu świadomości że nie żyję w tamtym świecie, nie wędruję, nie mam jakiejś niewdzięcznej, niedocenianej, niezmiernie ważnej misji... Trywializuję tymczasem uczucie było bardzo silne. Zakochałam się też kiedyś w obrazku.... :D To mija z wiekiem. I szkoda że mija. Mam czterdzieści lat. Zgorzkniałam. Ale pamiętam i wierz mi, naprawdę cię rozumiem. :)

nie mija, tygrys ma 27 lat, a zaczęło się (nie jedna fascynacja, tylko ten jak ktoś napisał żart mózgu) jak miałam 11, dotyczyło postaci z jednej z pierdyliarda fanficów star wars, więc pewnie nikt nie skojarzy

Gość gość
tygrysie, ja uwielbiam Star Warsyi do teraz tesknie za EU o kim pisałaś? ja miałam straszną faze na Thrawna. ;D

Gość gość
tygrys zajada mięsiwo :classic_cool: i nie odpisuje, pozniej idzie sie bzykać :classic_cool:

nie mam tu swojej biblioteczki, ale znalazłam:-p http://www.ossus.pl/biblioteka/Xizor i wyglądał trochę lepiej na okładce i nie wiem czy pojawiał się tylko w tej książce co mam w domu, a nie pamiętam. nie wiem, co mi odbiło, 11-latka czytająca cyborgach wyglądających jak osoby z p****la i o erotycznych uwodzeniach:O :O :o stąd się bierze aseksualizm, patrzcie i uczcie się:D

poza tym no co ja mogę HAN SOLO I INDIANA JONES pies (?) a właściwie głos psa z dubbingu, Charliego z wszystkie psy idą do nieba, czułam się dziwnie uwielbiając męski głos....psa Włóczykij Clark Kent w serialu polsatowym o supermanie z literatury Petroniusz z Quo Vadis Judym z Ludzi bezdomnych:O Raskolnikow ze Zbrodni i kary matko, ile wymieniać przecież to jest niepoliczalne:O aktualnie jaram się serią o psi i zmiennokształtnych Nalini Singh, też sobie wpiszcie Boże, jak ja się odsłaniam przed kafeterią.

Gość gość
Mnie Van Helsing rajcował.

Gość gość
mnie rajcuje Pumba z Króla Lwa :(

Gość gość
Xizor to nie mój typ ;D jakos wole star warsowych niebieskich kolesi ;D I severus Snape z pottera ^^

Gość gość
u mnie pierwsza moja milosc z wszystkich pierwszych to byl zdecydowanie Thorgal ❤️ pozniej byla polowa grupy pilkarskiej z japonskiego anime Kapitan Tsubasa :D potem, po latach, nagle wychynal mroczny Raistlin z serii Dragonlance, potem byl Wiedzmin ksiazkowy, potem bylo par****lopcow w realu, takie zauroczenia, i pierwsze porywy serca prawdziwymi ludzmi :D potem byl Maynard z Toola (realny ale jakze fantasy ;) ) potem byl moj maz :D a potem po grze byl powrot do Wiedzmina :D (tak, tak, moj maz o nim wie, haha :D ) i w zasadzie to ten Geralt juz tak zostal :P maz w realu, Geralt w fantazjach :P