Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ty jesteś tą moją Naj

Polecane posty

Gość gość
Do gościa z 20.20 Nie jestem autorem topika ale moje imię zaczyna się na P Wczoraj pisałem bo myslałem,mialem nadzieję ,że tym topiku pisze dziewczyna którą pokochałem a jej imię zaczyna się na K przestała do mnie pisać bo jest na mnie śmiertelnie wkurzona a ja za nią tak tęsknię bo była tą Naj lecz wiem ,że dopóki ona pierwsza nie napisze ja nie zacznę.Czekam wciąż tylko na nią. Przepraszam ,że wciąłem się w ,,wasz'' topik.

Gość gość
P daj szczegół tu wiele K

Gość gość
daj p , szczegól tu wiele k

Gość gość
CO z tego. Ze ona była tą naj jak temat nie jest twój po co ona miałby w nim pisać.To bez sensu.

Gość gość
Jakis szczegół tej k?

Gość gość
Jest najpiękniejszym Blondaskiem.Ma prześliczne usta,szczególnie gdy tak je pięknie układa przy pocałunku.Ona wie jakim .Nie mogę i nie potrafię o niej zapomnieć.Brakuje mi jej. P.

Gość gość
Będę na nią czekał.Wierzę w nią.Nie zlikwidowałem poczty. P. A topik nie jest niczyją własnością oprócz portalu pt,,Kafeteria"

Gość gość
Zainteresował mnie ten ten temat,bo każdy ma swoją lub swojego Naj,ale jak czytam wypowiedzi gościa ,który twierdzi ,że to jego topik i próbuje,powtarzam,probuje.. wygonić kogoś z topiku bo to jego..To myślę ,że gdyby miał, a myślę ,że ma trochę inteligencj,umie czytać i nie jest trolem to wie ,że żaden topik tak naprawdę nie jest niczyją własnością.Zakładając topik każdy znając regulamin i umiejąc czytać ,wie ,że moga tu pisac wszyscy, ktokolwiek chce,nawet trole i bezmózgowcy.Jeśli ktoś chce mieć coś prywatnego,tylko swojego to niech za to płaci lub założy swój własny,,prywatny" blog,stronę inernetową i tam odsyła tych ,którzy zechcą z nim pisać.Tzw,,ałtorowi" topiku życzę więcej empatiii przemyślenia tego co się napisze aczkolwiek klawiatura przyjmie wszystko,każdą głupotę;)

Gość gość
Autor jest jeden i kieruje do jednej osoby ..ta osoba wie ze o nią chodzi.Z czym macie problem??

Gość gość
I:-)