Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmierć... Mam dziwne przeczucia że odchodzę i mój chłopak tez to czuje.

Polecane posty

Gość gość

Witam więc od jakiegoś czasu już jestem strasznie osłabiona ledwo daje radę jeździć do szkoły (pomijając to że mam daleko do szkoły) ledwo chodzę nie mam prawie że wgl siły jestem strasznie blada jak trup i mam przeczycia że już jestem jedną nogą na tamtej stronie, mój chłopak tez od jakiegoś czasu tak czuję. Czy to da się tak czuć?

Gość gość
Powiem Ci ze czytałam tu na kafe jak jakaś kobieta pisała o innej ze ta załatwiła wszystkie swoje sprawy bo czuła ze odchodzi i zmarła ..

Gość gość
Masz ANEMIĘ. Typowe objawy. Zrób morfologię (hemoglobina) i dodatkowo żelazo. Na żelazo znakomicie robi picie codziennie herbaty z pokrzywy (kupisz w aptece i w wielu sklepach). Jeśli masz poważną anemię, dostaniesz zastrzyki w tyłek z żelaza :) Ja takie miałam :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Ze mną też może tak być? Może nie zalatwialam wszystkich spraw ale za to cały czas darzę do tego żeby już nie kłócić się z mamą i z chłopakiem i jeszcze staram się jakoś chodzić do tej szkoły. Czy to może tak być?

Gość gość
To wina chemtrails!!! poczytaj sobie. Mordują nas.

Gość gość
Myślę że jestem na coś chora ale nie mam nawet siły na to by się dowiedzieć ani nie chce tego wiedzieć.

Gość gość
masz zwykłą anemię i nasrane w głowie :/

Gość gość
S********j ty masz nasrane w głowie anemii nie ma się bez przyczyny ja jem normalnie nie odchudzam się a i tak tak jest czyli coś musi być przyczyną tej anemii czyli jakaś choroba i tyle.

Gość gość
Nie. Wydaje mi się ze dobie wmawiasz . MOŻE być anemia

Gość gość
A dlaczego nie idziesz do lekarza? A rodzice gdzie? Jak zrobisz badania to napisz jaka diagnoza.

Gość gość
ZOSTAŃ Z NAMI NIE ODCHODŹ - proszę :-o

Gość gość
Na początek proponuję witaminę K2 + D3 :) co najmniej 4000 jednostek.

Gość gość
Dziewczyno, zrób chociaż morfologię krwi. Kosztuje 9 zł. To, co mówisz, to może być wszystko. Od pasożytów przez anemię po boreliozę. A Twoi rodzice? nie zauważyli nic, mają to gdzieś? pogadaj z nimi, zrób badania. Zanim będzie za późno.

Gość gość
To, że w Twoim mniemaniu dobrze się odżywiasz, nie oznacza że nie masz niedoborów żelaza i anemii. Moim zdaniem na bank masz anemię i być może jeszcze niedobory witaminy D. A Twój chłopak to też jest niezły, zamiast wysłać Cię do lekarza lub na badanie krwi, to "jemu też się wydaje, że odchodzisz". Co za głupoty! Ile Wy macie lat? 16 czy mniej? Powiedz mamie o tym co się dzieje, niech Cię zarejestruje do lekarza. Anemia i jeszcze raz anemia.

Gość gość
Hahah weźcie dajcie spokój, chłopak czuje że ona umiera, matka widzi jak ona sie słania na nogach, nauczyciele jak mizernieje... i nikt jej siłą do lekarza nie zaciągnie:D Nic młodej nie jest, jak to nastolatka wymysla zeby na siebie uwage zwrocic i udaje slabiutką i chorą. Co tam autorko? Powiedz z czego c***ala na polrocze grozi ze odstawiasz teraz teatr ? :D

Gość gość
oho potnij się teraz jak truee emo girl, czy co tam młodzi robią :D Koniecznie ubieraj się też na czarno żeby podkreślić twój beznadziejny i bliski, nieubłagany koniec. ....a za 2 lata ci to wszystko przejdzie jak wyrośniesz :D

Gość gość
Ja w jej wieku ( teraz mam 21:P ) nie byłam taka p*****lnięta.

Gość gość
Nieleczenie anemii może doprowadzić do białaczki. Baw się w umieranie dalej :P Teraz wystarczy Ci żelazo, później bedziesz szukała chustki, żeby zakryć łysinę. Znalazłaś świetny sposób, żeby się wyróżnić.

Gość gość
Mysle autorko ze twoje dnisa policzone ;) ( o boziu dawno sie tak nie usmialam)