Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na czarnym proteście są same prostaczki i zaścianek!

Polecane posty

Gość gość

Zauażyłam, ze w czarnym proteście biorą udział tylko same prostaczki i zaścianek niedouczony który nawet na biologie nie chodził i nie wie, że dziecko powstaje już w chwili poczęcia. To przerażające, ze w 21 wieku żyje wśród nas tyle prymitywnych ludzi I do tego młodych ludzi, którzy sa zdolni mordować własne dzieci i o morderwo walczą.

Gość gość
Nie powstaje dziecko, tylko zarodek, potem płód, który organizm i tak może sam wywalić z byle powodu. I gdybyś czytał ze zrozumieniem, to dotarłoby co ciebie, że nie protestuje się przeciwko zakazowi aborcji na żądanie, tylko zakazowi usunięcia ciąży z gwałtu oraz gdy płód jest chory.

Gość gość
Z byle powodu ? Organizm zdrowej ciazy nie roni sam z siebie.

Gość gość
gość dziś i co z tego chore dziecko też ma prawo żyć tak samo z gwałtu

Gość gość
Zdarza się. Nawet kompletnie zdrowy płód może zostać usunięty, jeśli nagle zawaha się gospodarka hormonalna albo jeśli ciało jest niedożywione i organizm uzna płód za pobierającego zbyt dużo zasobów pasożyta. Rzadkie, ale się zdarza.

Gość gość
Owo chore dziecko będzie najczęściej rośliną. A dziecko z gwałtu to kara dla kobiety za niewinność. Nie chciałabym urodzić kogoś, na kogo się nie zgodziłam albo urodzić i żyć ze świadomością, że część gwałciciela gdzieś żyje i jeżeli tutaj debile stwarzaliby trudności, to usunęłabym za granicą.

Gość gość
gość dziś jakbyś spróbowała usunąć za granicą poszłabyś do wiezienia pustaku

Gość gość
Jeśli się tak spieszysz do obrony płodów, to może zaadoptuj parę dzieciaków i opowiedz o swej szlachetnej misji wychowywania ich? Bo jak na razie dużo szczekasz, a sam pewnie prawik jesteś. A może matka chciała cię usunąć?

Gość gość
Nie poszłabym do więzienia, bo zabieg tam jest legalny i nikt za legalne zabiegi za granicą nie ściga.

Gość gość
gość dziś Lepszy prawik nie *****cz, niedziewica którzy są za tym żeby zabijać nienarodzone dzieci.

Gość gość
gość dziś będą ścigać jak za zabójstwo bo zabijasz nienarodzone dzieci STOP Aborcji! STOP w zabijaniu nienarodzonych dzieci niewinne a wy chcecie tylko zabijać nie wstyd wam!

Gość gość
Na jakiej podstawie mieliby ją skazać? Dokonała aborcji w kraju, w którym jest to legalne i Polska nie miałaby nic do gadania. A co, jeżeli lekarz dałby pacjentce fałszywy dokument potwierdzajacy naturalne poronienie? Jakby to nasz rząd sprawdził? Cała ta delegalizacja aborcji jest dodatkowo na rękę tamtym lekarzom, napędzi im masę klientów.

Gość gość
gość dziś I tak to wszystko sprawdzą nie można zabijać nienarodzone dzieci bo co nie zdrowe i z gwałtu masakra co się dzieje z tymi paniami. Tylko w głowie mają seks i nic więcej

Gość gość
STOP Aborcji i zabijaniu nienarodzonych dzieci! to nie jest normalne to istne zabójstwo!

Gość gość
Tak bardzo przeciw aborcji? To czemu nie pojedziecie protestować do Czech? Tam aborcja pod byle pretekstem jest w pełni legalna i jakoś nikt nie ma nic przeciw temu.

Gość gość
gość dziś I tak cię Bóg pokarze za ten seks przedmałżeński i za to, że jesteście za zabijaniem nienarodzonych dzieci.

Gość gość
Czy ja powiedziałem gdzieś, że jestem za aborcją? Spytałem się tylko dlaczego nikt nie walczy ze źródłem problemu?

Gość gość
Może zaadoptuj parę takich niechcianych dzieci, autorze?

Gość gość
Autorem tematu jest kobieta.Mam wrażenie, iż gość z oraz ma poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem.