Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są puste bo mają modela z wyglądu

Polecane posty

Gość gość
Chłopie...Ty masz na serio zaburzoną wizje świata i kobiet.Szkoda mi Ciebie

Gość gość
gość dziś kobiety lecą na tępych modeli i przy okazji dają d**e takiemu

Gość gość
18.22-ale serio myślisz,że coś wskórasz takim pisaniem?Że nagle znajdziesz kobietę?To jest czysta prowokacja i desperacja w jednym.Człowieku,taki sposób krzyczenia"ja tu jestem!"nie sprawi ,że nagle znajdzie się kobieta o której tak marzysz.Osiągniesz efekt odwrotny do zamierzonego.I ani krztyny złośliwości nie ma w tym co tu napisałam.

Gość gość
Moja też ma modela. :)

Gość gość
gość dziś Ale nie zmienia faktu, że macie chore wymagania wobec faceta! Pewnie w taki sposób znajdę dziewczynę bo któraś może mnie ze chce.

Gość gość
18.29-mój facet jest brzydki,rudy i niski.Więc nie p*l takich farmazonów.I to on rządzi mną jak chce.Więc pozwolę sobie obalić Twoją tezę.

Gość gość
Chłopie...Ty masz na serio zaburzoną wizje świata i kobiet.Szkoda mi Ciebie xxxxx eee tam, zakłada tematy dla zabawy bo nie moze znalezc laseczki

Gość gość
gość dziś Pokazuje jakie jesteście okrutne i oczekujecie do związku tylko modela z wyglądu.

Gość gość
gość dziś nie zakładam tematy na serio tylko pisze co widzę i na jakich lecicie. Pewny siebie *****cz będzie bardziej pociągający niż normalny i ułożony facet tak? kobietki?

Gość gość
gość dziś po 40stce to się nie liczy panienko bo widze, że się wcześniej leciało na przystojniaków ale pewnego dnia kopneli w d**e i zaczełaś zauważać normalnych mężczyzn.

Gość gość
18.32-w ch*j założył ich w tym celu?I co nadal nie ma.To taka dziecinada ciut.No,ale ze smokiem chyba nie ma sensu walczyć,bo polegnę.Za dużo się tu na dziś się naprodukowałam w tym wątku.Koniec transmisji^^

Gość gość
gość dziś biegnij panienko do modela i daj mu d**y jak cie tak kręcą.

Gość gość
18.35-do Twojej wiadomości.Mam 26 lat a mój facet o 11 lat starszy.Więc nie p*l mi tu.Piję Żubra...Twoje zdrowie :P

Gość gość
gość dziś Takiego star**** brać nie wstyd c***anienko? może od razu trza było związać z facetem który ma 50lat naiwno panienko.

Gość gość
gość dziś Pewnie sobie ten staruch p*****ał za młodu a potem wymagał młodej kobiety masakra co za naiwne panienki.

Gość gość
Takiego star**** brać nie wstyd c***anienko? xxxx Wzięła takiego jaki jej odpowiadał a nie takiego jak tobie pasuje.

Gość gość
już wiem bo model cie kopnął kilkanaście razy haha to sobie myślisz może staruch będzie normalny :P

Gość gość
Dogadujecie się jak ślepy z głuchym.

Gość gość
gość dziś już zdeka przesadziła biorąc takiego star**** co pewnie nie depiluje klaty i jest kompletnym brudasem, pewnie też się nie stylizuje fagas.

Gość gość
gość dziś Zamiast sobie wziąć faceta w swoim wieku to wzieła star**** masakra :D

Gość takijeden666
już zdeka przesadziła biorąc takiego star**** co pewnie nie depiluje klaty i jest kompletnym brudasem, pewnie też się nie stylizuje fagas. xxxxx Musi być dobrym facetem skoro wybrała go.

Gość gość
takijeden666 dziś Bankowo jest zdecydowanie gorszy ode mnie pod każdym względem przy mnie kobieta miała by raj. A taki d**ek to myśli tylko o ******iu i oglądaniu telewizji.

Gość takijeden666
A co byś jej zapewnił żo lepszy ? Zareklamuj się.

Gość takijeden666
Napisz, popisz z nami zamiast zakładać nowe tematy.