Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dorotkajunior

pierwszy seks

Polecane posty

Witam, proszę o porady osoby doświadczone. Trzy dni temu uprawiałam pierwszy seks z mężem, w nocy poślubnej, on też był prawiczkiem. Bardzo chciałam to z nim zrobić, nie spodziewałam się żadnych komplikacji, jednak ból, kiedy próbował mi włożyć penisa był tak silny, że po kilku próbach zrezygnowaliśmy, pomyśleliśmy że to może przez stres, zmęczenie spowodowane ślubem i zostawimy to do jutra. W następną noc znowu próbowaliśmy, ale tak samo jak wcześniej ból był ogromny, więc żeby wywołać większe podniecenie obydwoje zaspokoiliśmy się oralnie, kiedy robił mi minetkę było mi wspaniale ale kiedy usiłował wlożyć mi język do dziurki znowu mnie zaczęło bolec, potem wkladal mi delikatnie jeden palec, masował mnie nim i było bardzo przyjemnie, gdy wkładał drugi palec, dwa naraz to już mnie bolało. Podłożyłam sobie poduszkę pod tyłek, starałam się po prostu przeczekać ból i się na nim nie skupiać i rozluźnić mięśnie. Wszedł głębiej niż w pierwszą noc, ale nadal mnie bolało, po długiej chwili kiedy poruszał się we mnie z pochwy wytrysneło zupełnie nagle dużo płynu, uczucie było jakbym nagle sie posiusiała, ale nie był to mocz, nie miało to zapachu moczu ale było tego naprawdę dużo, moja cipka w tym pływała. Czytałam że może to być ejakulacja, damski wytrysk, ale niestety nie mam pojęcia jak rozpoznać orgazm a poza tym więcej niż doznań erotycznych czułam bólu. Zmartwiło mnie że mój partner nie doszedł, poza tym chciałam spróbować jak smakuje jego sperma dlatego zrobiłam mu loda, jednak sie nie spuscil. W następną noc byliśmy tak zmęczeni ze poszliśmy spać, jednak w nocy sie przebudziliśmy, mąż masował mi piersi, cipke bylo mi wspaniałe, po paru minutach to ja próbowałam w niego wejść w pozycji na jezdzca ale nie dało się wsadzić penisa w pochwę. Uznałam że przez te próby i stres że nie wychodzi zrobiłam się mniej wilgotna, więc mąż zrobił mi minetkę, byłam już bardzo mokra i próbował go wsadzić, ale znowu bardzo bolało. Powiedzialam sobie ze przetrzymam ból i koniec, mój mąż nie wsadzał go do końca, chyba nawet połowy nie daliśmy rady bo bolało i w pewnym momencie się spuścił, pierwszy raz odkąd się kochalismy, całą cipkę mialam w s*****e, wszystkie pościele sie lepiły. Chciałabym aby następnym razem wszystko nam dobrze poszło, abyśmy czuli obydwoje pełną przyjemność z seksu, a szczególnie żebym nie czuła tego bólu, jakby coś mnie rozrywało. Nie wiem jak to zrobić, nie wiem skąd ból, dodam że w ciągu tych trzech stosunków ani razu nie krwawiłam więc nie mam pojęcia czy przerwał mi błonę dziewiczą, a przed ślubem byłam u ginekologa i powiedział mi, ze widać że jestem dziewica ale nie mam grubej błony dziewiczej, że wszystko jest w porządku, i że skoro używam tamponów to pierwszy raz nie powinien bardzo bolec. Co jeszcze mozemy zrobić, nie chce używać lubrykantow

Gość gość
Nie poddawaj się. :)

Gość gość
Może idźcie do seksuologa? Ile macie lat?