Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nerwica lekowa i strach przed wynikiem histopatologicznym

Polecane posty

Gość gość

czesc. 2 lata choruje na nerwice lekowa i czasami wspomagam sie xanaxem lub lorafenem bo inne leki na mnie nie dzialaja :( srednio raz na tydzien dostaje ataku paniki a derealka, szybki puls i oslabienie to moja codziennosc. nauczylam sie z tym zyc i mimo ze na poczatku choroby nie wychodzilam z domu przez miesiac to na dzien dzisiejszy pracowalam juz w 2miejscach, wychodze sama z domu i nawet lapie sie roznych rozrywek ktore dla nerwicowca powinny byc niewykonalne np wesole miasteczka i ekstremalne karuzele, lot samolotem (mam lek wysokosci), jazda konna, strzelnica itd. 2 tyg temu mialam operacje usuniecia guza z jajnika. udalo mi sie po raz kolejny pokonac nerwice i nie uciec ze stolu przed podaniem narkozy. lekarz po operacji stwierdzil ze to byl potworniak bo tak wyszlo na tym badaniu srodoperacyjnym i odetchnelam. problem w tym ze w tym tygodniu w piatek mam odebrac wynik histo-pato i boje sie jak cholera. czytalam o roznych sytuacjach ze mial byc guz lagodny a histo-pato wykazalo ze rak albo ze zmiany rakowe w tym lagodnym guzie jakies male byly... bardziej niz samej wizji chemi czy radioterapii boje sie tych badan onkologicznych typu PET i wyszukiwania jakis przerzutow, stresow,czekania na wyniki itd. :( nie chce tam zagladac w ta koperte i tego czytac :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować