Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powinna wyglądać atrakcyjna cipka?

Polecane posty

Gość gość

Mianowicie. Jaka według was jest najatrakcyjniejsza? Duży motylek, mały, pół-motylek, a może wargi sromowe mniejsze powinny być skromne, delikatne? wargi sromowe większe powinny być małe, srednie, duże? Jaki kolor? Blada, różowa, zarumieniona, brązowa? Jaka wielkość łechtaczki? Wolicie takie delikatne, skromne? Czy dyndające motylki?

Gość gość
Po pierwsze powinna byc zarosnieta naturalnie.

Gość gość
owłosiona , bo łysa może łapać infekcje i możesz się zarazić nawet przy gumkach bo woreczek faceta dotyka dziurki kobiety .... jeżeli obydwoje mają włosy i użyją gumki ryzyko zarażenia jest zerowe ...bo wsiąknie w włos ... już nie mówiąc o depilacji ranach podrażnieniach ten ktoś ,co dał fotkę ów pani wyżej jest to zdjęcie po photoshopie lub chodziła ewentualnie na jakieś zabiegi gdzie przeciętną kobietę nie stać .

Gość gośćxxxxxxx
Istnieje takie coś jak depilacja laserowa która daje taki efekt jak na zdjeciu.

Gość gość
tak łosiu ale to jest drogie i trzeba kilka zabiegów i nikt nie mówi o ewentualnych powikłaniach , pamiętaj jedna kobieta może się depilować laserem ,a inna nie bo może się coś stać i kto Ci zagwarantuje że jest to bezpieczne w 100 % ?

Gość gość
Dobra, ale konkretnie panowie odpowiadajcie. Nie chodzi mi o włosy, a o sam wygląd cipki. Według mojego- kobiecego oka przyjemne są te malutkie, delikatne i różowe jednak co ja tam mogę wiedzieć. Co do zdjęcia to, gdyby nie ten motylek miałaby taką samą jak moja.

Gość gość
Powinna być modelem

Gość gość
a co to za różnica jak wygląda? ważne żeby fajnie było podczas zabawy :D

Gość gość
Debila post założyła :D