Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna chyba jest aseksualna

Polecane posty

Gość gość

nie uprawialiśmy seksu od chyba miesiąca albo dwóch, już nawet nie pamiętam kiedy ostatnio ona w ogóle jakby tego nie zauważa, nie potrzebuje gadałem już o tym milion razy, w końcu się poddałem, czekam na jakikolwiek jej ******le widzę że chyba bede czekał w nieskończoność mamy po 24 lata i mieszkamy razem, okazji jest milion więc nie o to chodzi czy wy kobiety nie macie potrzeby seksu? takiej naturalnej, fizjologicznej? ja tego nie rozumiem

Gość gość
Bierz prysznic dwa razy dziennie, myj zęby PO KAŻDYM posiłku. Jak nie pomoże, to wróć po dalsze instrukcje.

Gość gość
Może się tobą znudziła ?

Gość gość
A jest gruba albo chora?

Gość gość
nie wiem czy się znudziła, nie sądzę bo przytulanki itd ma nawet ochotę, tylko ten seks gdybym sam zainicjował, zaczął ją pieścić itd to pewnie by jakoś poszlo ale ja mam dosyc ciagle inicjowania wszystkiego, czuje sie jakbym byl jej obojetny - jak zaczne to już niech będzie, jak nie to nie - wszystko jedno

Gość gość
Może jesteś słaby w te klocki.

Gość gość
00:13 też tak myślę

Gość gość
Dziwne, że faceci nigdy na to nie wpadają :D Trochę to wina kobiet bo lepiej powiedzieć prawdę niż udawać, że boli głowa. Zawsze można coś zmienić.