Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krisszper

KRAKÓW Przystojny 22 latek szuka dyskretnej przygody

Polecane posty

Gość krisszper

Witam. od razu na wstępie zaznaczam że nie jest to temat założony przez jakiś portal, który szuka klientów, istnieję naprawdę. Mam 22 lata, jestem wysokim, przystojnym i całkiem dobrze zbudowanym facetem (190cm/92kg). Nie mam żadnych problemów w relacjach z kobietami, nigdy nie miałem z racji czego jestem całkiem dobrze doświadczony w kwestii seksualnej. zapewne pojawiło sie pytanie czego zatem szukam? Otóż spełniłem sporo swoich fantazji jeżeli chodzi o życie seksualne, które swoją drogą zacząłem bardzo szybko bo w wieku 15 lat, jednak nie udało mi się jednej i właśnie dlatego zadaje sobie trud pisząc tutaj. Marzy mi się przygoda z zadbaną, lubiącą czerpać przyjemność z seksu Kobietą w wieku 28-38 lat. ktoś by powiedział że szukam mamuśki.. i w sumie ma racje. Interesuje mnie układ przyjacielski... Nie licze na sponsoring, w miare dobrze zarabiam, ale nie zamierzam też sponsorować. to ma być relacja przjacielska, 100 procentowo dyskretna o której nikt nigdy się nie dowie. oczywiście poza seksem jestem chętny na rzeczywistą przyjaźń, bo podobno nie ma nic bardziej seksownego w mężczyźnie, jak przytulenie i możliwość szczerej rozmowy. Zatem, jeżeli znajduje się tutaj taka kobieta z Krakowa, która szuka zwariowanego, doświadczonego,młodego, kulturalnego i dyskretnego seks przyjaciela (powtarzam nie tylko seks, nie jestem robotem, szukam przygody i tajemnicy) niech śmiało się odezwie, gwarantuje że odpisze a po dłuższej rozmowie możemy się nawet spotkać gdzieś na mieście. moj mail krystianszpera@gmail.com p.s nie znajdziesz mnie na fb, dbam o swoją dyskrecję i poznasz moją prawdziwą tożsamość tylko gdy się zaprzyjaźnimy i zaczniemy spotykać. gwarantuje że się nie zawiedziesz. pozdrawiam

Gość gość
Mieszkam w Wieliczce jestem troche starsza od ciebie i od paru miesiecy prawie samotna bo ten co mnie piescil pracuje w UK i zadko przyjezdza a ja jestem nie wyzyta.Aczym chcialbys mnie 22 latku zaspokoic????

Gość krisszper
napisz na maila, napisz coś o sobie, ile masz lat, co lubisz a powiem Ci co mogę Ci zaoferować

Gość gość
39 lat może być? :D

Gość gość
k****, najbardziej żałosny post na kafe so far :D

Gość gość
Z tego co piszesz, biorąc pod uwagę logikę i dokładność zdan nie wyglądasz na psychola, widocznie szukasz wrażeń, to znaczy ze jesteś zdrowym facetem. Wszystkiego trzeba w życiu spróbować, wiec powodzenia

Gość krisszper
Koleżanko z Wieliczki, czekam na kontakt :)

Gość krisszper
Może być i 40 z kawałeczkiem, byle byłaby zadbana ;)

Gość gość
ja też się podepnę może od 20 do 50 szukam pani zadbanej na świetny seks e-mail: dragondxcv@interia.pl

Gość Krisszper
Drogie Panie, czekam na wiadomości :)