Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Penis mi zczernial

Polecane posty

Gość gość

I straciłem w nim czucie używałem pompki do penisa ok dwie trzy godz. dziennie i z początku zacząłem tracic w nim czucie a teraz zczernial nie wiem co robic a do lekarza wstydzę sie iść pomocy

Gość gość
Wstydzę sie iść do lekarza i mu mówić jak sie to stało może sa jakieś tabletki czy cos innego

Gość gość
Najprawdopodobniej dostałeś martwicy i trzeba bedzie go amputowac i to jak najszybciej zanim gangrena sie wda o ile juz sie nie wydała czy przypadkiem nie leci ci ropa z ujscia

Gość gość
Nie żartujcie bo to nie jest śmieszne moze jakaś maść

Gość gość
juz pajacu nie podupcysz haha

Gość gość
Do tego od 2 dni boli mnie krocze i takie żółte kropelki lecą mi z niego na prawdę trzeba bedzie go uciąć

Gość gość
Nie moge bo z telefonu piszę i nie wiem jak

Gość gość
to teraz bedziesz pasywem czyli c***a !!! :D

Gość gość
Szybko leć do lekarza, tylko on Ci pomoże. Im szybciej pójdziejsz tym lepiej, bo będziesz miał szansę powrotu do pełni zdrowia. Nie żartuj i leć szybko. Nikt Ci tu nie pomoze

Gość No niezle
Teraz to tylko na pniaka i obetnij ptaka to żeś se k***a polepszyl po 3h k***a z tego co wiem to po 30 min max albo i mniej sie używa pewnie jeszcze prawikiem jesteś

Gość No niezle
I prawikiem zdechniesz amen

Gość gość
tak się kończą zabawy z pompkami do penisa czy cycków. efekt taki że pewnie poleciało naczynie krwionośne i masz wylew. oczywiście z tym od razu do lekarza jak nie chcesz być inwalidą.

Gość gość
" początku zacząłem tracic w nim czucie a teraz zczernial " ja p*****le traciłeś czucie i pompiłeś dalej? nie dało ci do myślenia? do lekarza kretynie

Gość gość
To nie są żarty! Leć do lekarza,on nie ma prawa się z Ciebie śmiać.

Gość gość
Zczernial, bo popekaly naczynia krwionosne. To tak jak duzy siniak na calym organie. Bez lekarza sie nie obejdziesz i zadne masci na to nie pomoga, bo to sa wylewy wewnetrzne.

Gość gość
Ale on cały jest czarny i taki twlardawy sie zrobił choc nie stoi i do tego bardzo boli mnie krocze

Gość gość
Duzo krwi wplynelo do penisa z uszkodzonych naczyn krwionosnych. Musisz zostawic Twoj penis w zupelnym spokoju to krwiaki sie pomalutku wchlonia. Przez nastepny miesiac uzywaj go delikatnie TYLKO do sikania, ale musisz sie skontaktowac z lekarzem, ktory oceni, zy to juz nie jest martwica tkanki. Wsa wstyd do kieszeni!!!

Gość władysław Amputownik
słyszałem ze k****a trtzeba ampotować :classic_cool:

Gość gość
Tak amputuj i pszyszyj sobie muzynskiego kutonga 30+żadna ci nie odmówi

Gość gość
przeciez faceci chodza do lekarza z penisem. kobiety z pochwa, nie ma sie czego wstydzic. Opieprzy cie za to, ze nie przyszedles natychmiast.

Gość gość
człowieku to jest bardzo powazne. Mozesz zostac inwalidą, a co jak wda sie zakazenie? Nie wstydz sie nie ma czego. Pójdziesz do lekarza?

Gość gość
Lekarz da Ci leki. Zamiast pompek na penisa, trzeba było poćwiczyć pewnosć siebie u psychologa i znaleźć fajną dziewczynę, która nie potrzebuje dużego. Wiele jest takich. Idź do lekarza. Kobiety muszą pozwolić sobie zaglądać do środka, to jeszcze trudnejsze niż pokazywanie penisa. Powiedz, co robiłeś. Na pewno Cię nie wyśmieje.

Gość gość
Lekarz jak najszypciej! Jak jestes mlody (tak mysle) to dasz sobie rade, jak jestes juz po 50-ce to sytuacja jest bardziej skomplikowana. Ta wydzielina bardzo mi sie niepodoba. Trzeba ja zbadac pod katem bakteriogicznym. Jestem lekarka o zupelnie innej specjalizacji.

Gość gość
Idz do lekarza, nie ma wyjscia. I nie zwlekaj, bo sie zbliża długi weekend. Lekarze widzieli w swoim zyciu zawodowym rozne cuda, wiec az tak sie nie przejmuj co sobie pomysla. Lepiej troche powstydzic niz miec powazny problem z przyrodzeniem. Do lekarza!

Gość gość polski
Penis powinien Cię pilnie amputować i wypierdolić na śmietnik. Nie służysz mu ewidentnie.

Gość gość
Nie p*****asz sobie bracie juz mozesz zapomniec o cipkach przedobrzyles ostatnio czytalem o gosciu który nieodwracalnie uszkodził penisa w ten sposób ina dodatek musi chodzić do konca zycia z cewnikiem zeby mugl oddawać mocz

Gość gość
I co z Twoim penisem?