Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela sam udowodniłeś ze to ty masz coś z głową nie ja dlatego

Polecane posty

Gość gość

wiesz ze posługiwanie sie cudzym nickiem to przestepstwo ??? ps czyli pisze z jedną osoba i to ty gościu od homocwela ukradłes mi nick Namysłów województwo opolskie kawosz 96 kawosz 95 misio 6 i nie wmawiaj mi ze pisze z jedną osobą bo dobrze o tym wiesz ze nawet niebieski nick namysłów województwo opolskie to ty pisałeś i to ty ps zdecyduj sie wreszcie głupku czy jesteś chłopem czy babą i zrozum ze namysłów to nie dziura sk****ały złodzieju

Gość gość
czemu piszesz jako ja przecież dsoskonale wiesz ze to ty ten temat złodzieju założyłeś nie ja i mam stuprocentowy dowód że te wsztystkie nicki które ty miałem ja a ty mi je ukradłes to twoje nicki i nie wmawiaj mi ze nie pisze z jedna osoba i dobrze o tym wiesz bo pisze właśnie z jedna osoba i dobrze o tym wiesz piszesz ze ja jestem uposledzony a ty jak sie zachowujesz sto razy gorzej złodzieju

Gość gość
wiesz ze posługiwanie sie cudzymi danymi osobowymi to przestepstwo ??? ps czyli pisze z jedną osobą (zdradziłeś się) i to ty gościu od homocwela ukradłes mi nick Namysłów województwo opolskie kawosz 96 kawosz 95 misio 6 i nie wmawiaj mi ze pisze z jedną osobą bo dobrze o tym wiesz ze nawet niebieski nick namysłów województwo opolskie to ty pisałeś i to ty ps zdecyduj sie wreszcie głupku czy jesteś chłopem czy babą i zrozum ze namysłów to nie dziura sk****ały złodzieju

Gość gość
ps i jeszcze śmie moje filmiki krytykowac że biedawakacje i jeszcze śmie krytykować mój dom moje meble mój wystrój wnetrz a ciekawe jak ty mitomanie masz w domu co? ciekawe jak ty zyjesz co??? pewnie sto razy gorzej niż ja i nigdzie nie pracujesz rodzice cie utrzymują i nie zgrywaj wielkiego paniska i nie pisz ze wszystko to tandeta bo to pewnie z zazdrości bo nawet firmy nie masz w przeciwieństwie do moich rodziców i nigdzie nigdy nie byłes a o tych "biedawakacjach możesz sobie pomarzyć) o Namysłowie też mozesz pomarzyć namysłów to miasto i to porzadne miasto na poziomie ładne piekne klimatyczne pewnie ty na zabitej dechami wiosce mieszkasz sto razy gorszej niz polkowskie wywyzszasz sie i zgrywasz niewiadomo kogo a jestes zerem wielkim zerem i tyle