Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela zdemaskowałem cie

Polecane posty

Gość gość

ps i jeszcze śmie moje filmiki krytykowac że biedawakacje i jeszcze śmie krytykować mój dom moje meble mój wystrój wnetrz a ciekawe jak ty mitomanie masz w domu co? ciekawe jak ty zyjesz co??? pewnie sto razy gorzej niż ja i nigdzie nie pracujesz rodzice cie utrzymują i nie zgrywaj wielkiego paniska i nie pisz ze wszystko to tandeta bo to pewnie z zazdrości bo nawet firmy nie masz w przeciwieństwie do moich rodziców i nigdzie nigdy nie byłes a o tych "biedawakacjach"możesz sobie pomarzyć) o Namysłowie też mozesz pomarzyć namysłów to miasto i to porzadne miasto na poziomie ładne piekne klimatyczne pewnie ty na zabitej dechami wiosce mieszkasz sto razy gorszej niz polkowskie wywyzszasz sie i zgrywasz niewiadomo kogo a jestes zerem wielkim zerem i tyle

Gość gość
I co zatkało cie ze zgadłem?

Gość gość
wrzuć link do najnowszsego filmiku

Gość gość
nie, (po kiego chvja udajesz bogatszego ode mnie i lepiej zyjacego i lepszego przecież ty 24/h codziennie tu przesiadujesz czyli mam dowód że jestes bezrobotny i biedny kazdy to wie) i jeszcze śmie moje filmiki krytykowac że biedawakacje i jeszcze śmie krytykować mój dom moje meble mój wystrój wnetrz a ciekawe jak ty mitomanie masz w domu co? ciekawe jak ty zyjesz co??? pewnie sto razy gorzej niż ja i nigdzie nie pracujesz rodzice cie utrzymują i nie zgrywaj wielkiego paniska i nie pisz ze wszystko to tandeta bo to pewnie z zazdrości bo nawet firmy nie masz w przeciwieństwie do moich rodziców i nigdzie nigdy nie byłes a o tych "biedawakacjach"możesz sobie pomarzyć) o Namysłowie też mozesz pomarzyć namysłów to miasto i to porzadne miasto na poziomie ładne piekne klimatyczne pewnie ty na zabitej dechami wiosce mieszkasz sto razy gorszej niz polkowskie wywyzszasz sie i zgrywasz niewiadomo kogo a jestes zerem wielkim zerem i tyle

Gość gość
ja nie jestem tym kolesiem czy dziewczyną do której się zwracasz, jestem przypadkowym widzem :O