Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płytka pochwa. Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Moj chłopak ma naprawdę dużego penisa i nie daję rady. Możemy się kochać prawie tylko od tyłu. Szukałam w internecie ćwiczeń na rozciągnięcie, ale nie było nic na pochwę płytką, tylko wszystko na wąską, a z tym nie mam problemu. Ja kocham ostry seks i chciałabym go zaskoczyć tym i owym, ale w praktyce musimy być oboj***ardzo delikatni. Miałam wcześniej partnerów, ale nie było tego problemu, on też nie miał go ze swoimi partnerkami. Da się coś z tym zrobić? Błagam, pomóżcie!

Gość gość
gość dziś A coś mysłała że przyjmiesz całego tylko kobiet przyjmie do 15 cm zmień partnera. Bo duże penisy to kalectwo

Gość gość
powiem ci najlepsze małe penisy takie 10-12 uaktywniają orgazmy z punktów u,a,c,g i wytrysk kobiecy.

Gość gość
cos w tym jest - 16-17cm to optimum z mojego punktu widzenia powyżej, to mordęga

Gość gość
coś ty myślała, że przyjmiesz 25cm penisa w całości bez bólu? duży penis to kalectwo najlepsza są takie 15-16cm

Gość gość
Nie jest aż taki. Na oko jakieś 18-19 cm, ale nie pozwala mi zmierzyć. Chyba mniej niż 20, tylko to ciężko też tak powiedzieć. Tylko chodzi o to, że jego poprzednie partnerki nie miały problemów, a jedna z nich ma jakieś 150 cm wzrostu (ja mam ponad 170).

Gość gość
Twoja pochwa jest całkowicie normalna. Niech twój chłopak wkłada tylko, ile się zmieści. Kto powiedział, że musi zmieścić całego ?

Gość gość
gość dziś to nie możliwe żeby dziewczyny ze wzrostem 150cm przyjeła całego bez bólu.