Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mazury wakacje z dziecmi

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie ? zawsze jezdzimy nam morze albo w gory ...chcielismy teraz gdzies wyskoczyc gdzie indziej ,może Mazury/ nie znam tych rejonow wiec sie radze Was dziewczyny. Dzieciaki w wieku szkolnym , chodzi mi o to by byly fajne atrakcje dla nich . Moglbysie cos doradzic? moze jakies linki wrzucic? Co wogole myslicie o mazurach?jako o miejscu na odpoczynek razem z dzieciakami /?

Gość gość
Polecam Mikołajki i okolice

Gość gość
nie nie nie. tylko nie mazury. zanudzicie się. my pojechaliśmy do mikołajek. najgorsze wakacje w życiu. szczerze odradzam.

Gość gość
Nie znasz okolicy. Zresztą nie to nie :) ja Kocham Mazury

Gość gość
a jakie sa atrakcje w mikolajkach ? czym Cie kolezanko tak zachwycily mikołajki ? w jakim wieku sa Twoje dzieci?

Gość gość
autorka--myslałam nad zalesiem allllle NIEWIEM ,nie chce wydac tez kupe kasy na ..nude. jak porownujecie morze a mazury?

Gość gość
Polecam Okuninkę, mieszkam blisko niej, jest fajnie

Gość gość
co do okuninki jakie sa atrakcje dla dzieci ?

Gość gość
Jezioro, po za tym fajna okolica

Gość alinkaa7
Ja ostatnio z dzieciakami byłam nie na mazurach ale nad naszym polskim morzem :) I super spędziliśmy czas. A zatrzymaliśmy się w Unitral w Mielnie, bardzo fajny hotel. Zadbany, no i jest całkiem blisko do morza :)

Gość gośćJadzia
Polecam PolskaLata.pl :) wyszukiwarka biletów i hoteli:) wynajmowałam przez ten portal hotel w Koszalinie. I byłam mega zadowolona.

Byłam w tym roku w Mazurskich Chatach :) Bardzo fajne miejsce. Dla dziec***ark linowy w ośrodku, niedaleko nauka jazdy konnej. Właściciele w ośrodku przygotowują atrakcje dla dzieci : dyskoteka, pokaz bajek, filmów. Polecam :) http://www.mazurskiechaty.com/

Gość gość
Mikołajki Gołębiewski super wakacje frajda dla dzieci

Gość gość
Mikołajki? chyba żartujesz :) mała promenada, na której nic nie ma, ewentualnie stragany z chińskimi rzeczami. a co można robic w gołębiewskim całe wakacje? ile można chodzić tam na basen? a w samych Mikołajkach malutka miejska plażyczka. nie ma dzikich miejsc do kąpieli bo wszystkie tereny wokół jeziora wykupione i tylko tabliczki zakaz wstępu - teren prywatny. zero jakichkolwiek atrakcji. nuda, nuda i jeszcze raz nuda. żeby chociaż w samych mikołjakach ładnie bylo.... ot, zwykła wioska. wyjazd tam to porażka, a szczególnie z dziećmi, które się tam niemiłosiernie nudzą.