Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny piszcie ! :) czy jest możliwa ciąża ?! :)

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny proszę piszcie ! :) czy jest możliwa ciąża ???? Kochałam się z mężem podczas owulacji , najpierw dość długo bez zabezpieczenia , a na koniec z zabezpieczeniem , ja szczytowałam :) bardzo już bym chciała dziecka mam 32 lata , mąż chce jeszcze pare miesięcy poczekać , czy jest możliwość ciąży w takim wypadku ????? Może któraś z Was dziewczyny tak miała ??? Mam nadzieję na wpadkę :)

Gość gość
Masz 32 lata i pytasz na forum czy seks w owulacje moze skończyć sie ciąża ? Serio ?:-/

Gość gość
Autorka : Gość : 13:52 Wiem jak to wygląda , dziecinnie ehh :/ Ale chodziło mi o to , czy jest prawdopodobieństwo ciąży ? ponieważ tak jak pisałam wcześniej na początku bez zabezpieczenia był stosunek a na koniec z zabezpieczeniem , czytałam że podczas stosunku przerywanego nawet w dni płodne jest marna szansa na ciąże :/ a ja tak bardzo bym chciała :( już nie chcę czekać tych dodatkowych kilka miesiěcy :( więc mam cichą nadzieję na wpadkę :(

Gość gość
Szansa istnieje zawsze, okaże sie za kilkanaście dni. Jeśli chcesz dziecka, to nie licz na wpadkę i cud, tylko pogadaj z partnerem. Ja przez 8 lat uprawiałam stosunek przerywany i zawsze z powodzeniem. Dopiero jak zaczęliśmy sie starać, zaszlam w ciążę w pierwszym cyklu, z finałem w środku.

Gość gość
Autorka : Gość 18:21 Masz racje ! Super i dziękuje :)

Gość gość
A jeśli szczytowalas, to dodatkowy plus. To znaczy że byłaś wyluzowana i nie skupiałas sie tylko na jednym.

Gość gość
hej dziewczyny, spoznia mi sie okres powinnam miec gdzies oklo miedzy 15 a 21 pazdziernkika a dotej pory nic czisza , juz jestem zdenerwowana ta sytuacja nie mam z kim pogadac, w tamtym tyg spolrzylam z chopakiem jestesmy juz 8 lat razem i do tej pory nic a tu taka sytuacja, miedzy ta data normalnie pobolewal mnie brzyuch, gdzies kolo 11-12 pazdziernika zaczely mnie bolec plecy w odcinku ledzwiowym myslalam ze to przed okresem a tu nadeszla data i nic . Sprawdzilam kalendarzyk i mialam w tym roku przypadek ze w lutym wogle nie mialam okresu, sie zastanawiam czy to ten drugi miesiac bo mialam kiedys przed unormowaniem sie okresu , ze dwa razy w roku mialam dwa miesiace bez okresu ale to zazwyczaj byl grudzien i wlasnie luty albo marzec jakos tak dziwnie wypadalo a teraz sie nie pokoje bo mieszkam ze swoim chlopakiem i wiadomo czesciej to sie robi , nie boje sie ze mnie zostawi ale jakos nie czuje sie gotowa na bobasa a z drugiej strony tez lata leca moj nie wiem na co czeka , powiem ze dobrze sie czuje nie zaobserwowalam zadnych opisanych objawow zwiazanych z ciaza no cycki zaczely bolec ale to jeszcze tez nie oznaka ? czasem mnie boli brzuch jak przed okresem juz mnie to meczy :/

Gość gość
Zrób beta HCG. Jeśli okaże sie negatywna, radzę odwiedzić ginekologa. Tak nieregularne okresy nie są normalne, mogą świadczyć o torbielach.

Gość gość
Autorka Gość 18:51 Cześć :) ja też tak uważam , zrób jak najszybciej beta hcg , tym bardziej że jesteś po terminie miesiączki to będziesz wiedziała czy to ciąża czy dzieje się coś niedobrego i trzeba sprawdzić u ginekologa , napisz później jak tam sytuacja wygląda ??? Odezwij się ;) Pozdrawiam Was dziewczyny ! :) I piszcie jak coś ;) choćby po to żeby pogadać :)

Gość gość
Autorka : Pomyliłam się wcześniej z godzinami mało być do Gościa 18:57 :) A Gościa 18:51 i tak Pozdrawiam i dziękuję ! :D

Gość gość
a dzieki test zrobie jesli negatywny bedzie to znaczy ze cos nie dobrego sie zaczelo dziac pozdrawiam :)

Gość gość
hej wlasnie robilam jest negatywny czyli wizyta u gina musze badania zrobic oby to nic powaznego bylo :(

Gość gość
Co za idiotka, to do autorki oczywiscie jak mąż spuszcza sie w gumce to ja mozesz zajść w ciąże a stosunek przerywany jest wtedy gdy mąż podczas wytrysku wychodzi z ciebie spuszcza sie na cb badz w firanke obmywa członka i jedziecie dalej z koksem a nie najpierw sie kochacie troche bez gumki potem mąż ja zaklada i dochodzi a stosunek przerywany masz w muzgu wzgledem myslenia a tego co tu wpisujesz idiotka

Gość gość
To ze ktos chce miec dziecko to nie brak odpowiedzialności ale ze w wieku 32 lat nie wie jak działają mechanizmy rozmnażania czlowieka to juz szczyt idiotyzmu

Gość gość
I to na dodatek kobieta tępa dzida

Gość gość
Autorka : Eeejjj dziewczyny spokojnie ;) Dziewczyny nie spinajcie się tak bo zaczną Wam włosy wypadać ;) słuchajcie to wszystko jest nie tak ;) wiem jak to wygląda wszystko dziecinnie ;) mam wszystko i czuję się już gotowa i odpowiedzialna na dziecko i już nie chcę czejać te pare miesięcy jak by chciał mój mąż :) okropnie pragnę tego dziecka :) czy tak ciężko to zrozumieć ? :) czuję się szczęśliwa bardzo :) wiem jak działa mechanizm kobiety ok :) na sam koniec stosunku partner użył prezerwatywy , a kochaliśmy się podczad dni płodnych , tak wyszło spontanicznie :) więc skoro użył tylko prezerwatywy na sam koniec , gdzie ja mam dni płodne , kochaliśmy na luzie gdzie ja szczytowałam to miałam cichą nadzieję że może wpadne i tyle :) wiem że nawet podczas sosunku przerywanego w czasie owulacji jest ciężko zajść w ciąże czy z prezerwatywą ale cuda się zdarzają i ja na to liczę :) Ostatnio tu na formu, bo właśnie czytałam że dziewczyna wpadła z mężemi zaszła w ciąże gdzie normalnie stosowali prezerwatywy albo tak jak ja na sam koniec :) I ja Was moje drogie kobitki nie wyzywam ! ;) Pozdrawiam :)