Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hej96

Pomóżcie

Polecane posty

Hej, wiem że to dziwne i pewnie 3/4 osób mnie zlinczuje ale mam nadzieję że chociaż ktoś mi pomoże. Mam problem, jestem chłopakiem, mam 19 lat i od małego lubiłem się przebierać za dziewczynę... Od jakiegoś czasu jestem zalogowany na portalu seks randek i poznałem tam faceta który wydaje się być w porządku. I tu jest moje pytanie i prośba, chcę spróbować obciągać w przebraniu jako kobieta i mam straszny dylemat. Czy spróbować czy sobie odpuścić? Za każdym razem jak odpuszczam to później znowu wracam i tak ciągle. Nie wiem co robić. Jakie jest wasze zdanie na ten temat czy warto się z nim spotkać czy nie? Obciąganie ogólnie jest fajne czy nie? Proszę o nie robienie sobie żartów bo to jest dla mnie na prawdę trudne i nie mam z kim o tym porozmawiać więc szukam wsparcia i pomocy tutaj. Pozdrawiam was :)

Gość kiwi221
Jestem kobietą i jestem t.zw.normalna ,ale jestem osobą tolerancyjną i na każdy temat można ze mną porozmawiać. Słuchaj , jeżeli taka przebieranka i kontakt między dwoma jednak facetami obu stronom odpowiada to nie powinieneś mieć oporów. Nie wiem tylko czy takie obciąganie bez żadnych uczuć będzie ci odpowiadać , czy samo w sobie jest już dla ciebie atrakcją ,ale chyba jeszcze tego nie robiłeś. Pomyśl,wszystko powinno mieć ręce i nogi,powinniście może trochę się poznać,potem zadbać o higienę no i później sprawy same się potoczą. Ze swojego punktu widzenia mogę ci powiedzieć,że gdy jest miłość to wszystko jest fajne i podniecające,ale ty sam musisz wiedzieć czego chcesz.Może odezwie się ktoś taki jak ty i bardziej przybliży ci te sprawy.

No właśnie to takie wszystko jest dość dziwnie. Faceci mi się nie podobają a pociąga sam penis

Gość kiwi221
Zgadzam się z poprzednikiem,musi być jasność wtedy wszystko zagra

Gość gość
obrzydliwy zboczeniec jestes , lecz sie zj***e , rzygac mi sie chce po tym co napisales

Gość gość
tylko wspolczuc rodzicom